|
Nu esti logat.
Help me#1 2010-08-03 16:40:51
Help meBuna fetelor. Am si eu o problema. Prietenul meu a fost plecat cateva luni si exact knd o sa vina eu o sa fiu in timpul menstruatiei. De astazi o sa incep sa iau anticonceptionale yasmine , pentru k e prima zi de menstruatie. Dak nu fac pauza intre folii, astfel incat sa nu fiu in timpul menstruatiei atunci cand o sa vina el, luna viitoare, este o problema mare? Stiu k nu e foarte oke, dar chiar nu as vrea sa nu pot sa fac nimic atunci cand el vine k ar fi foarte trist . Offline #2 2010-08-03 16:42:22
Re: Help mepoti uni 2 folii, nu este problema Offline #3 2010-08-03 16:43:30
Re: Help meCand termini prima folie , continui sa o iei pe a doua . Iar in momentul cand vei face prima pauza atunci iti va veni . Nu cred k este o problema f mare . Asteapta si alte pareri ... Written in the stars ... Offline #4 2010-08-03 18:10:28
Re: Help mepoti s l unesti fara grija. stai linistita nu-i problema. distractie placuta cu iubitul tau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|