homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa pari amuzant in fata fetelor-3

#39 2010-08-03 13:49:22

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: cum sa pari amuzant in fata fetelor

LadyPink a scris:

Fetelor, dar nu va simtiti lezate, ca nu a zis de voi, nominal, ca faceti chestia asta. Insa Pavel are dreptate, a crescut foarte mult numarul specimenelor pentru care inteligenta, potrivirea pe mai multe planuri, manierele etc. nu mai conteaza, ci doar contul din banca sau sa "dea bine" la bratul lui.

scuze daca am parut lezata , nu eram si nu intentionam sa par, ziceam doar ca nu se poate generaliza si chiar am precizat ce fel de femei nu consider sunt din aceeasi rasa cu mine. lol

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#40 2010-08-03 14:23:42

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Mie una nu-mi plac misteriosii, ma enerveaza.
Mi se pare funny autoironia si nu suport infumurarea . Prea multi nowadays au prea high self-esteem.Probabil  mamica sau fata care cumpara hartie igienica unde locuiesc ei le spune prea des ca sunt Calin file din poveste.
Deci autoironie-good
fumuri-bad imho

Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-08-03 16:46:47)

I love you. Remember. They cannot take it

#41 2010-08-03 18:50:32

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dec?t unul cu simțul umorului dezvoltat și care să spună glume inclusiv c?nd discutăm serios, probleme ce țin de cuplu, mai bine unul mai ursuz dar responsabil, capabil să aibă grijă de el, de familie, să respecte femeia de l?ngă el, nefăc?nd-o mereu să r?dă ca s-o țină l?ngă el. viața nu e mereu numai glume și distracții, umorul ?ți are farmecul lui, dar dozat cu grijă

#42 2010-08-03 18:53:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ei, nici chiar asa, eu nu as putea sa stau cu cineva lipsit de simtul umorului, oricat de responsabil ar fi
si umorul te salveaza din multe situatii, de multe ori cand ne certam eu nu rabd si fac cate o gluma tampita (am un simt al umorului mai ciudat si nu toata lumea il gusta) si se duce naibii si cearta si tot
mi s-ar parea mai grav ca fiecare sa se ia in serios pana in panzele albe, de-aia e buna si autoironia, cum zice ani smile

#43 2010-08-03 19:10:27

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

păi heim, după cum spuneam: umorul ?ți are farmecul lui, dar dozat cu grijă. mai ales c?nd e vorba de sensibilitatea unei femei, care de la o banală glumă se poate simți super jignită. autoironia e bună, eu o practic frecvent, dar umorul ?l păstrez pentru acolo unde simt că merge, ?n momentele mai delicate. cu at?t mai mult cu c?t noi c?nd ne certăm, ?nseamnă că e chiar ceva grav și umorul nu și-ar mai avea loc de nici o parte

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.