|
Nu esti logat.
O mare nelamurire legata de tratamentul cu duphaston#1 2010-08-03 11:47:01
O mare nelamurire legata de tratamentul cu duphastonAm o intrebare pt doctoressa si pentru alte persoane care au informatii....Anul trecut am avut amenoree secundara timp de 6 luni...am fost la un medic mi-a dat duphaston 10 zile+analize de hormoni..mi-a iesit k am deficienta de progesteron. Astfel, mi s-a dat tratament cu acelasi duphaston timp de inca 6 luni, 10 zile din ziua a 15-a. Acum o luna si ceva am terminat tratamentul, am facut o ecografie transvaginala si mi-a iesit k ambele ovare sunt micropolichistice si am un chist mai mare pe ovarul drept....si dna doctor mi-a zis k trebuie sa mai iau duphaston...ink 3 LUNI!!!...pentru acele microchisturi...pt k din cauza lor ar fi aparut deficienta de progesteron....Akm intrebarea mea este....nu e km lunga perioada in care organismul e tratat cu hormoni (sintetici de altfel)....adik..cu totul se strang vreo 9 luni si ma intreb dak nu vor fi efecte secundare, sau dak organismul se obisnuieste si apoi dupa ce intrerup tratamentul cu duphaston, sa nu mai "stie" sa produca progestero singurel, fara ajutor....Va rog frumos, un sfat, o parere. Offline #2 2010-08-04 10:54:27
Re: O mare nelamurire legata de tratamentul cu duphaston
nu tratamentul cu duphaston atita timp ar fi problema(ca nu iei decit 15 zile pe luna si oricum nu blocheaza ovarul....si chiar daca l-ai bloca tot nu ar fi probleme) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|