homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Draga doctoressa

#1 2010-08-04 21:44:33

anedeea
Membru
Inregistrat: 2010-08-04

draga doctoressa

buna. ma numesc alina  si am si eu o problema. ultimu ciclu normal l-am avut in 30 mai . in 14.06. mi-am facut o analiza de secretie si m-ia iesit ca am rana pe uter. dar s-a intamplat sa fiu insarcinata si in data de 05.07 mi-am facut chiuretaj  sangerarea m-a tinut pana 13.07  dupa care in 15.07 am inceput  tratamentul cu cervugid.  in data de 25, 26, si 27.07 am avut contact sexual  din intamplare intr-una din seri  nu s-a ferit. intrebarea mea este. ii posibil sa raman insarcinata? azi suntem in 04.08 si nu m-am inbolnavit? va multumesc

#2 2010-08-04 23:28:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: draga doctoressa

nu cred ca trebuie sa iti raspunda doctoressa la intrebarea asta, raspunsul e la indemana oricui. mi se pare - imi cer scuze daca te vei simti jignita, dar asta e adevarul - ca tu ai o problema cu atitudinea fata de propriul corp, propria viata sexuala si inca multe lucruri. este de neconceput sa faci sex neprotejat la nici macar o luna dupa un avort. pur si simplu nu imi dau seama ce logica si ratiune a avut asta, daca a avut vreuna. e incredbil pur si simplu.

revenind, da, este posibil sa ramai insarcinata. nu e foarte probabil insa, dar ramane posibil. ceea ce ar trebui sa fie suficient ca in mintea ta sa se intample ceva si sa incetezi sa fac sex neprotejat. sunt zeci de metode de contraceptie. sa nu mai vorbesc de infectii, ca rana aceea de pe col nu a aparut saraca din senin...in fine. teoretic acum se face luna de la avort, ar trebui sa mergi la controlul ginecologic. profita si intreaba, afla mai multe lucruri. de exemplu cum sa te protejezi. foloseste google, foloseste-ti mama, prietenii, pana si forumul asta abunda de informatie. nu se poate sa actionezi asa, iti faci rau si nu numai tie.

teoretic dupa avort ciclul apare la 4-6 saptamani, ramane sa astepti. dar repet, tot teoretic trebuia sa mergi la controlul post-avort. pe care ti-l recomand cu caldura, ca tot restul lucrurilor de mai sus.

succes.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-08-04 23:29:40)

#3 2010-08-05 12:52:41

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: draga doctoressa

anedeea a scris:

... dar s-a intamplat sa fiu insarcinata si in data de 05.07 mi-am facut chiuretaj  sangerarea m-a tinut pana 13.07 ...

in data de 25, 26, si 27.07 am avut contact sexual  din intamplare intr-una din seri  nu s-a ferit. intrebarea mea este.

Ce ti-e si cu omul care refuza sa invete din greseli  forgetit

Daca zici ca el nu s-a ferit, TU te-ai ferit cumva???
Frate aveti atatea metode de evitat avorturile si inca traiti ca-n epoca de piatra???  ... bleahhh    mad

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.