homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare totala..posibila sarcina ???

#1 2009-11-03 11:15:20

Andreeushk
New member
Inregistrat: 2009-11-03

dereglare totala..posibila sarcina ???

buna sunt noua pe acest site, am tot citit intamplarile voastre , si observ ca majoritatea trecem prin acelasi stres..acela de a ramane insarcinate .. :-SS
Problema mea e ca nustiu cat de bine am facut in urm situatie..si citind tot felu de cazuri pe aici incep sa ma panichez si eu ..
   Am luat ac cam 1 an si 2 luni pana in iulie cand am terminat folia mi-a venit normal si am decis sa fac o pauza (plecam in strainatate ..singura.. big_smile 2luni am zis ca pt ce imi trebuie  ac ) totul normal in acele aproape 2 luni nici un contact..nici un stres dar nici menstra .. am venit acasa pe 10 sept , pe 11 mi-a venit pana in 16 ... si mi-a trecut mie un gand nebun sa ma apuc de ac din nou ca sa fiu eu mai linistita  si le-am inceput in 20 sept (deja menstra imi trecuse) am terminat folia..printre care am avut si contacte neprotejate,dupa 7 pastile inghitite ,terminate afara , am ajuns in pauza si mi-a venit in ultimele 2 zile de pauza doar ca am inceput alta folie a 3- zi de menstra cum trebuia sa incep folia normal dupa pauza si brusc sa si oprit neutral acuma eu continui cu folia asta..mai am o sapt pana la pauza..da m-a luat asa o spaima ca ma tinut prea putin totusi atunci menstra, nu pot vorbi de simptome nimic nu am...la o adika eu nu am nici spm....care ma poate lamuri si pe mn cu prostia care am facut-o :??????

Sa iubesti inseamna sa ii dai o sansa celuilalt sa te distruga si totusi sa ai incredere ca nu o va face !!!

#2 2009-11-03 12:27:32

Andreeushk
New member
Inregistrat: 2009-11-03

Re: dereglare totala..posibila sarcina ???

grater(( sa inteleg ca atat de grav e de nu stie nimeni ce sa imi zica grater

Sa iubesti inseamna sa ii dai o sansa celuilalt sa te distruga si totusi sa ai incredere ca nu o va face !!!

#3 2009-11-03 12:29:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e ok, nu vad de ce ti-ai face griji
a durat mai putin fiindca ai inceput folia noua, si oricum se intampla asta de la AC
asa ca stai linistita

#4 2009-11-03 14:25:30

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

heimdall a scris:

e ok, nu vad de ce ti-ai face griji
a durat mai putin fiindca ai inceput folia noua, si oricum se intampla asta de la AC
asa ca stai linistita

subscriu

#5 2010-08-02 13:39:49

badgirl16
New member
Inregistrat: 2010-06-15

buna,am si eu o problema. De prin iunie nu mai imi vine menstra ca de obicei,ma tine tot atatea zile ca de obicei,insa difera cantittatea,imi curge f putin,folosesc doar tampoane mici,gen discret,bella,....Am facut si un test de sarcina,dar a iesit negativ. Credeti ca ar putea fi vorba de ceva dereglari? Ciclu nul am regulat.

Ultima oara a fost editat de badgirl16 (2010-08-02 13:41:57)

Publicitate

loading...

#6 2010-08-03 20:45:55

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

poate ai o raceala si asta a schimbat cantitatea

cel mai bine ar fi sa mergi la doctor

#7 2010-08-05 14:02:21

badgirl16
New member
Inregistrat: 2010-06-15

Violete.Purpurii a scris:

poate ai o raceala si asta a schimbat cantitatea

cel mai bine ar fi sa mergi la doctor

La doctorul de familie sau la ginecolog? big_smile. Daca merg la doctorul de familie exista vreo sansa sa-si dea seama ca nu mai sunt virgina? big_smile Faza e ca nu as vrea sa afle mama sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.