|
Nu esti logat.
Menstruatie si spotting#1 2010-08-04 17:05:20
Menstruatie si spottingBuna tuturor.Am o mare problema:e prima luna in care iau anticonceptionalele Marvelon 21 .Le`am luat corect,incepand din prima zi de menstruatie,in fiecare zi,la aceeasi ora.Problema e ca menstruatia ma tine de 15 zile .Nu e la fel de abundenta ca la inceput dar tot ma deranjeaza .Problema e ca am observat si cateva pete maronii;e posibil sa am menstruatie si spotting in acelasi timp?La medic nu pot sa merg deoarece sunt minora si trebuie sa fiu insotita de unul din parinti,iar mama nu stie ca iau anticonceptionale deorece nu e de acord cu chestia asta . Am nevoie de sfaturile voastre .. Ultima oara a fost editat de Theona (2010-08-04 17:05:48) Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms? Offline #2 2010-08-04 17:06:31
Re: Menstruatie si spottinge spotting ce ai tu acum, menstruatie in cantitati reduse... si e normal in primele luni cand iei ac..deci stai linistita, e neplacut, stiu, dar e normal Offline #3 2010-08-04 17:12:52
Re: Menstruatie si spottingioana_4 .Problema e ca ,pe langa spotting am si mentruatie. Ultima oara a fost editat de Theona (2010-08-04 17:15:12) Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms? Offline #4 2010-08-04 18:35:48
Re: Menstruatie si spottingTu ai mers la doctor sa-ti recomande AC sau le-ai luat la sfatul cuiva? Nu de alta, dar AC-urile nu sunt bomboane si pot da reactii ciudate daca nu ti se potrivesc. Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei! Offline #5 2010-08-06 10:54:45
Re: Menstruatie si spottingAstazi e deja a 17-a zi si nu da semne cum ca s-ar opri ,ba din contra e ceva mai abundenta decat zilele trecute:((..ma gandesc ca poate e ceva normal in prima luna de administrare a anticonceptionalelor.Voi ce credeti? Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms? Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-06 10:56:40
Re: Menstruatie si spottingdaca e foarte abundent mergi la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|