|
Nu esti logat.
Leziuni in vagin?#1 2007-10-01 10:42:34
Leziuni in vagin?Imi cer scuze de la inceput daca intrebarea poate parea stupida. Am observat existenta unei leziuni, ca s-o numesc asa, aproape imediat la intrarea in vagin, pe peretele dinspre burtica, ca si cum epiteliul ar fi zdrentuit (sper ca am reusit sa explic cat de cat pe inteles). Zona este dureroasa la atingere. Pot exista asemenea leziuni in vagin? Ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-10-01 10:44:19
Re: Leziuni in vagin?MaryM...doare sau ustura? te-a zgiriat ceva? De la sine nu apar asemenea leziuni...mergi la ginecolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-01 14:27:35
Re: Leziuni in vagin?Multumesc de sfat, o sa merg la medic. Nu cred sa ma fi zgariat, adica nu o simt ca o zgarietura. Oricum merg sa vad exact ce este. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|