|
Nu esti logat.
Probleme medicale#1 2010-07-12 09:24:12
probleme medicaleRecent am facut un test papanicolau care a iesit AGUS-prezenta celulelor endocervicale de semnificatie nedeterminata. Offline #2 2010-07-12 12:17:26
Re: probleme medicalesolutia e sa mergi la medic.e bine sa intelegem ca si medicina e o meserie, ca niste oameni au facut ceva scoala taman pentru a stii sa puna diagnostice si sa dea tratamente. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-07-13 09:18:04
Re: probleme medicaleProblema nu este ca nu am fost la medic. Ca am fost, la TREI. Numai ca de la nici unul nu am reusit sa ma lamuresc cat de grava, sau nu este situatia. Toti mi-au spus sa repet testul la Bucuresti ( eu fiind din Galati), ceea ce am si facut si ca vorbim dupa aia si eu am ramas cu o sumedenie de intrebari, de la intrebarea daca sunt celule canceroase, precanceroase sau cum or fi ele, daca sunt prezente sub forma unei rani, sau cum se poate remedia situatia. Sigur, nu stiu daca sunt intrebarile cele mai pertinente, dar pentru mine, o persoana la 29 de ani, care toata viata ei nu a facut nici macar o injectie, car a depistat problema asta absolut intamplator, este destul de derutant si nu stiu ce sa mai cred, cum sa gestionez situatia o luna de zile pana vine rezultatul de la Bucuresti. Offline #4 2010-07-13 09:23:39
Re: probleme medicaleirisica...celulele alea arata o modificare la nivelul colului.doar o biopsie poate sa iti arate clar ce se intampla acolo.dupa ce primesti rezultatul din buc mergi cu el la medic si daca nu iti face el cere o colposcopie sa faci.unde in buc ai facut papanicolaukl? #5 2010-07-13 10:14:24
Re: probleme medicaleMersi de raspuns. Da, la Bucuresti am facut un nou test si astept rezultatul intr-un mare stres, pentru ca daca sa spunem confirma prezenta acestor celule stiu ca trebuie sa fac colposcopie, chiuretaj biopsic si sa astept rezultatul iar. Si apoi in cazul in care celule acestea sunt de un anumit tip (nici nu pot sa ma gandesc ce ar putea fi ), nu stiu ce mai urmeaza. Ca medicatie ma refer, probabil o sa-mi spuna doctorul.... Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-13 10:16:21
Re: probleme medicaleirisica,te intrebam la ce clinica/spital ai facut papanicolau.daca ai nevoie de recomandarea unui medic din bucuresti sa spui. #7 2010-07-13 11:40:58
Re: probleme medicaleAAAAAA, am facut testul la Micomi Bucuresti. Daca o sa am nevoie de recomandare o sa spun. Mersi mult. Offline #8 2010-07-13 11:50:05
Re: probleme medicalebuna alegere a laboratorului,irisica #9 2010-07-14 17:02:23
Re: probleme medicaleIn ianuarie am fost la medic, am descoperit ca am un chist si mi-a dat Ac. De cateva zile in timpul contactului sexual si nu numai, timp de 2-3 secunde ma inteapa ovarul drept. E posibil sa nu fi trecut acel chist sau sa fi aparut altul in timp ce iau Ac? Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat! Offline #10 2010-08-06 21:12:43
Re: probleme medicaleBuna seara! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|