|
Nu esti logat.
Triregol#1 2010-07-01 02:15:49
triregolBuna.. Am si eu o nelamurire... Iau Triregol de 4 ani, la recomandarea medicului si mi-a fost foarte bine cu el , insa acum nu se mai gaseste in farmacii... si am inteles ca exista si triquilar care are aceeasi compozitie.. Diferenta este ca mie medicul mia recomandat sa iau Triregol mereu din a 5-a zi in timpul menstrei..(adik mia venit azi ..si iau din a 5a zi prima pilula). Iar din cate am vazut in prospectul Triquilar...acesta se ia din prima zi a menstrei, iar dupa 21 zile se face pauza de 7 zile..dupa care se incepe iar indiferent daca mai am sau nu menstra. Mi se pare aiurea ..pt ca intro luna iau in prima zi a menstrei si dupa... daca ma tine mai mult menstra iau in alta zi.. ca cik trebuie sa iau dupa 7 zile..si uite asa mi se deregleaza . Asta e parerea mea. Am 2 INTREBARI : Offline #2 2010-07-01 11:23:45
Re: triregolclaudia, in primul rand, tu nu ai luat corect triregol si ai fost expusa la sarcina tot timpul... Offline #3 2010-08-06 21:56:29
Re: triregol
Fii serioasa! pe prospect zice sa incepi din ziua a 5-a! Si chiar de le iei din prima zi(ceea ce am facut eu cind le-am inceput) ciclul se regleaza in asa fel incit prima pilula va fi tot in ziua a 5-a! Offline #4 2010-08-06 22:15:50
Re: triregolanamat are dreptate - si eu am luat Tri-Regol mai demult, si pe prospect scria ca se ia din a 5-a zi. Ca informatia asta e gresita, e altceva... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|