|
Nu esti logat.
Antibiotice in per de pauza#1 2010-08-07 01:21:49
antibiotice in per de pauzaas dori sa stiu daca am inteles bine o chestie... daca am luat antibiotice in perioada de pauza, cu 1 zi inainte de a lua din nou logest, nu am mai luat antibiotice(deci marti)....joi am inceput sa iau din nou logest iar luni am avut contact sexual...nu e nici o problema....am mai citit rasp voastre doar ca sincer sunt foarte obosita si nu mai sunt in stare sa stau sa mai caut, si m-ar ajuta un raspuns de la voi! Offline #2 2010-08-07 01:24:46
Re: antibiotice in per de pauzaemika daca ai luat STRICT in perioada de pauza nu ai de ce sa iti faci griji...esti in regula...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-08-07 01:28:39
Re: antibiotice in per de pauzams mult de raspuns...cred ca tot tu mi-ai rasp si data trecuta ca te-am intrebat ceva asemanator... si acum am zis sa te mai intreb...nu de alta dar ma cam dor sanii si din cate imi aduc aminte parca nu ma dureau chiar in prima sapt de ac, sau poate da? nici eu nu mai stiu.... si am cam intrat in panica ...oricum noroc cu voi ca ne puteti da raspunsuri asa de repede...macar stiu un lucru si dorm si eu mai linistita... Offline #4 2010-08-07 11:07:47
Re: antibiotice in per de pauzaam mai avea o intrebare.... de exemplu daca as fi luat sa zicem in ultimele 2 zile cand luam si ac, si apoi si in per de pauza... ar mai fi fost nevoie de protectie suplimentara? intreb asta deoarece am primit ca raspuns : ca daca iau STRICT in per de pauza nu mai e nevoie de protectie suplimentara... si as vrea sa stiu ce se intampla si in celalat caz. eu din cate imi aduc aminte nu am luat decat in perioada de pauza, pentru ca sincer am evitat sa le iau stiind ca interactioneaza cu ac.... Offline #5 2010-08-07 11:44:27
Re: antibiotice in per de pauzaemika...AC.urile in ele o anumita cantitate de hormoni...acea cantitate, ca sa poata produce niste modificari in organismul tau, trebuie intai sa se adune...nu iti pot creste sanii de la prima pastila sau din prima saptamana sa stii...ele produc unele modificari in timp...eu imi mentin parerea...nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta...te dor pentru ca mai cresc putin si asta e din cauza AC.urilor O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-07 11:58:10
Re: antibiotice in per de pauzaam ineteles...pur si simplu, aseara desi eram f obosita mi-a venit in minte si ipoteza asta...doar ca nu mai eram in stare sa scriu. eu oricum nu prea iau pastile, doar vitamine ce mai iau din cand in cand ca sa ii mai fac pe plac mamei mele ...si nurofen care e singurul care ma scapa de durerea de cap. in rest, nu. eu iau logest cam de 1 an si nu am avut probl....doar ca acum dupa o perioada f indelungata de timp am luat antibiotice si din cauza asta sunt oarecum stresata, adica eram... Offline #7 2010-08-07 11:59:51
Re: antibiotice in per de pauzaPentru ca protectia sa fie reasigurata in proportie de 100 %, da, trebuie exact 7 zile de protectie suplimentara. Acum, daca tu vrei sa risti ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2010-08-07 12:05:45
Re: antibiotice in per de pauzaeram curioasa...ms mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|