|
Nu esti logat.
Contact sexual neprotejat?-2#20 2010-08-07 20:24:16
Re: contact sexual neprotejat?ah si eu care credeam ca baietilor le place mai mult...live , dar iata ca exista si exceptii. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #21 2010-08-07 20:24:17
Re: contact sexual neprotejat?eu knd eram mik avea f des kderi d klciu. stii cum s manifesta criza aia d klciu. iti amortesc mainile, picioarele, limba, klduri, tremurici etc. d aici am invatat s m stapanesc si s m controlez. si acum l orice stare d rau stiu k trebuie s merg undeva l baie, imi bag ingheieturile mainilor sub jetul d apa rece, imi prind parul imediat si dak pot si am unde m si desklt. nush l mine merge imediat. orikt d rau mi-ar fi imi revin. si vr s sp k parintii mei amandoi sn doi fricosi. acum ktiva ani mamei mele i-a kzut o bukta d oglinda p picior s s taiat l degetul mare, s taiase intr-adevar destul d urat dar nu atat d mult ink s lesine. s speriat cum a vazut sange si gata a lesina. si eu cu o mana ii tineam un prosop s nu-i mai curga sange si cu alta ii dadeam cu apa p fata pana a venit tata. dak reusesti s t controlezi s s t stapanesti in orice situatie o sa-ti fie din c in c mai bine si o s poti s treci din c in c mai usor peste probleme. Offline #22 2010-08-07 20:29:38
Re: contact sexual neprotejat?la mine e invers mama este foarte curajoasa, iar eu sunt o fricoasa "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #23 2010-08-07 20:31:43
Re: contact sexual neprotejat?isabella uite mi-am adus aminte ca am fost si eu intr-o situatie asemanatoare si am intrebat-o pe doctoressa si a zis ca e ok . #24 2010-08-07 20:33:11
Re: contact sexual neprotejat?
Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-07 20:37:30
Re: contact sexual neprotejat?multumesc daenarys. fetelor nu stiu ce m-as face fara voi. inainte ii faceam capul calendar prietenului...acum m-am mai linistit, mai ales de cand am descoperit acest forum. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|