|
Nu esti logat.
Marvelonul m-a lasat fara ciclu ...#1 2007-10-01 10:39:09
marvelonul m-a lasat fara ciclu ...am folosit 8 ani, dupa o nastere, anticonceptionalul marvelon ... organismul meu l-a tolerat extraordinar de bine,n-am avut probleme, dar, dupa 8 ani am avut surpriza de a nu a mai avea menstra 56 de zile.Atunci am considerat ca am ramas insarcinata, mai ales ca luasem niste extraverale in luna respectiva si v-am scris, am fost sfatuita sa consult un doctor. Ginecologul cu care am nascut, dupa consultatie si ecografie interna, mi-a comunicat ca mi s-a subtiat enorm stratul interior al uterului din cauza folosirii fara intrerupere, de atatia ani, a anticonceptionalului....Asa ca mi-a recomandat o pauza de anticonceptional, pe care am si luat-o cateva luni. Acum vine problema cu care ma confrunt : organismul si-a revenit aproape imediat, am inceput sa am hemoragii groaznice, cum aveam inainte de a folosi antibebele, am ajuns pe litoral in concediu si mi-a venit aiurea (pateam asa ceva cand nu luam pastile, sa-mi vina de la soare si mare), n-am mai suportat si am luat din nou marvelon.Doctoressa, va implor sa ma ajutati cu o parere : credeti ca pot avea contact sexual neprotejat daca iau marvelonul sau el si-a pierdut compatibilitatea cu organismul meu si trebuie schimbat? Sincer, cred ca orice as lua, daca nu fac si pauze din cand in cand, la fel patesc, iar eu cu marvelon ma simt foarte bine, am avut spoting in prima luna de folosire dar acum, la a doua folie, sunt ok, nu am spoting, sani durerosi, ameteli sau orice altceva.Deci, ce credeti, pot ramane insarcinata luna aceasta pt. ca n-am trecut la alt anticonceptional? Offline #2 2007-10-01 10:42:09
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...nu ai cum sa ramai insarcinata pastilele alae isi fac efectul si chiar foarte bine,totusi daca din cauza marvelonului nu ai mai avut ciclu eu zic ca trebuiesc schimbate. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-01 10:45:01
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...multumesc pt. raspuns si incurajare.Acum, cu schimbatul pastilelor nu stiu ce sa zic, mi-au facut rau ca le-am luat 8 ani fara pauza, banuiesc ca, si daca folosesc mercilon sau rigevidon, orice, opt ani fara intrerupere, la fel patesc. Offline #4 2007-10-01 10:46:37
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...mai dar de ce iti prescrii singura tipul de ac. vb. cu un medic de planning mai bine daca esti din buc.iti recomand sa mergi la doctoressa dansa poate sa iti explice mai bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-01 10:49:39
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...as fi foarte linistita daca as vedea o parere din partea Doctoressei, sigur i-as urma sfatul Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-01 11:03:07
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...sfatul meu e sa nu te panichezi...stiu ca psihic ai nevoie sa vezi singerarea aceea insa disparitia ei nu reprezinta o problema. Marvelon te protejeaza eficient de sarcina, nu te stresa...si ia-l linistita in continuare. Peste inca 8 ani vei fi probabil din nou amenoreica din pricina lui...daca pina atunci nu reusesc sa te conving ca asta nu e vreo problama, il vei opri atunci din nou pentru vreo 2 luni(maxim) si gata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-10-01 22:13:39
Re: marvelonul m-a lasat fara ciclu ...MULTUMESC DOCTORESSA pentru sfat, m-am linistit si continui cu pastilutele mele marvelon, pentru ca, repet, m-am simtit extraordinar de bine cu ele si m-au ajutat foarte multi ani, nu doar din punctul de vedere al contraceptiei, ci si pentru ca am scapat cu ele de chisturi ovariene, acnee si uter fibromatos (bine, cu un endometru foarte subtire nu ma asteptam sa ma aleg, dar mai bine asa, ca uterul si-a revenit f. repede, decat cu un fibrom uterin...).multumesc din suflet, am tot respectul pentru rabdarea cu care cititi mesajele si bunavointa de a-mi raspunde. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|