|
Nu esti logat.
AC vs vitamina A#1 2007-09-29 09:05:04
AC vs vitamina Aas vrea sa stiu si eu daca vit A influenteaza in vreun fel efectele AC pt ca pe prospect nu scrie decat ca contraceptivele orale cresc concentratia plasmatica a acesteia. va multumesc mult! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #2 2007-09-29 09:07:17
Re: AC vs vitamina Adaca asta scrie pe prospect inseamna ca AC influenteaza vitamina a si nu invers.eu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. mai asteapta si alte pareri Offline #3 2007-09-29 09:55:37
Re: AC vs vitamina Avitamina A nu scade efectul ac. daca asta te intereseaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-10-02 09:10:08
Re: AC vs vitamina Ava multumesc mult fetelor..vreau sa va mai intreb totusi o chestie..am racit si iau fervex..asta influenteaza AC? va multumesc mult si promit sa nu va mai deranjez cu intrebari.. "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-10-02 09:13:38
Re: AC vs vitamina ANu interactioneaza. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|