|
Nu esti logat.
Am si eu o problema#1 2007-09-26 12:06:27
am si eu o problemaDe ceva timp am o problema. Imi tot ies in zona intima niste cosuri mari dureroase. Nu sunt in interior, in vagin sau in alta parte ci in zona unde sta de obicei lenjeria intima sau chiar mai jos. Credeti ca e vreo problema ceva, sau doar ma irit de la lenjeria intima sau de la detergent ceva. Astept raspuns, Va multumesc Offline #2 2007-09-26 12:08:57
Re: am si eu o problemasau de la epilat??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-26 12:09:05
Re: am si eu o problemafie e o alergie la ceva sau , mai probabil de la epilat in zona intima sau infectie cu un microb gen stafilococ (foliculita) Offline #4 2007-09-26 14:00:49
Re: am si eu o problemapoate fi de la epilat sau de la chilot dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-10-02 10:53:56
Re: am si eu o problema
Aceasta situatie neplacuta poate fi generata de o igiena intima precara (transpiratie, expunere la praf), o lipsa de aerisire adecvata a zonei, lenjerie intima nepotrivita (prea stransa sau sintetica) ori neschimbata (cel putin) zilnic, pantaloni (sintetici) prea stramti etc. Nu este exclus sa fie de vina si o lenjerie care nu este clatita suficient (deci, cu urme de detergent). Dar si epilatul poate fi o cauza. Ultima oara a fost editat de PsiSenzual (2007-10-02 10:54:30) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|