homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o problema

#1 2007-09-26 12:06:27

mada22
Membru
Inregistrat: 2007-09-26

am si eu o problema

De ceva timp am o problema. Imi tot ies in zona intima niste cosuri mari dureroase. Nu sunt in interior, in vagin sau in alta parte ci in zona unde sta de obicei lenjeria intima sau chiar mai jos. Credeti ca e vreo problema ceva, sau doar ma irit de la lenjeria intima sau de la detergent ceva. Astept raspuns, Va multumesc

#2 2007-09-26 12:08:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: am si eu o problema

sau de la epilat???

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-09-26 12:09:05

cezara25
Full member
Inregistrat: 2006-10-31

fie e o alergie la ceva sau , mai probabil de la epilat in zona intima sau infectie cu un microb gen stafilococ (foliculita)

#4 2007-09-26 14:00:49

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

poate fi de la epilat sau de la chilot

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#5 2007-10-02 10:53:56

PsiSenzual
Banat
Inregistrat: 2007-06-22
Site

mada22 a scris:

De ceva timp am o problema. Imi tot ies in zona intima niste cosuri mari dureroase. Nu sunt in interior, in vagin sau in alta parte ci in zona unde sta de obicei lenjeria intima sau chiar mai jos. Credeti ca e vreo problema ceva, sau doar ma irit de la lenjeria intima sau de la detergent ceva. Astept raspuns, Va multumesc

Aceasta situatie neplacuta poate fi generata de o igiena intima precara (transpiratie, expunere la praf), o lipsa de aerisire adecvata a zonei, lenjerie intima nepotrivita (prea stransa sau sintetica) ori neschimbata (cel putin) zilnic, pantaloni (sintetici) prea stramti etc. Nu este exclus sa fie de vina si o lenjerie care nu este clatita suficient (deci, cu urme de detergent). Dar si epilatul poate fi o cauza.
Insa cosurile, chiar in zona respectiva, pot fi generate si de o anumita alimentatie, de intoleranta fata de anumite alimente... Nu evita medicul!

Ultima oara a fost editat de PsiSenzual (2007-10-02 10:54:30)

PsiSenzual - Punctul S al sexualitatii feminine
http://psisenzual.wordpress.com

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.