|
Nu esti logat.
Ciclu fara sangerare obisnuita#1 2010-08-11 08:11:06
ciclu fara sangerare obisnuitama confrunt de vreo 3 luni cu o chestie ciudata imi vine menstruatia dar nu ca inainte adica nu prea am scurgerea normala ( ce o mai fi insemnand si asta) mi-a venit duminica dar cateva picaturi in fiecare zi precizez ca am fost diagnosticata cu un ovar polichistic si unul micropolichistic si as vrea sa fac un bebe- doamne ajuta dar de 1 an si 8 luni nimik va multumesc ptr raspusurile prompte primite de fiecare data va pup Offline #2 2010-08-12 22:12:38
Re: ciclu fara sangerare obisnuitanu inteleg, iei sau nu pastile? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-08-13 08:37:25
Re: ciclu fara sangerare obisnuitanu iau pastile asta a fost ce a spus dr la control ginecologic in urma unei ecografii pelvine si m-a incurajat spunandu-mi ca un ovar poate fi stimulat ptr un bebe dar sa mai stept iar daca dupa 2 ani nu raman atunci inseamna ca am probleme iar menstratia a inceput sa fie mai abundenta in a5 zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|