homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Totul despre ANGLIA

#1 2010-08-13 10:48:00

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Totul despre ANGLIA

Buna tuturor, acest topic se adreseaza in general celor stabiliti in Anglia dar nu numai. Ma intereseaza cum este viata acolo, cum sunt priviti romanii, daca sunt recunoscute diplomele noastre sau trebuie echivalate...eventual cu ce cursuri, ma intereseaza zone recomandate...in fine...TOTUL despre Anglia.

#2 2010-08-13 13:06:09

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Totul despre ANGLIA

salut,luminitza.eu tot liceul am studiat despre anglia,fiind la profilul bilingva engleza,9 ore de engleza pe saptamana.la facultate,burse in anglia nu au fost niciodata cat am fost eu studenta,numai in germania,franta,spania.din ce stiu eu englezii nu prea primesc asa usor straini in tara lor,nu neaparat ca nu primesc romani.da asa sunt ei,mai reci si mai prevazatori.poate au altii alte informatii,in special cei ce muncesc si traiesc acolo.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2010-08-13 14:31:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

luminitza a scris:

sonia, eu am licenta luata in turism plus ca am lucrat la receptia a doua hoteluri (plus ca am 7 ani de munca..ca e doar un an jumate in domeniul hotelier e altceva..eu zic ca e un plus faptul ca sunt ca un cameleon si ma adaptez oriunde)si m-am inscris la master tot in domeniu, peste 2 ani cand il termin voi pleca prin intermediul unei agentii de plasare sa lucrez in anglia, pe mine ma intereseaza preturi, daca prizele functioneaza la 220V sau la 110V ca sa stiu daca e cazul sa imi iau laptopul si telefoanele dupa mine, zone ieftine..scumpe...in fine vreau sa imi fac o parere sa stiu ce ma asteapta, oricum se mai schimba lucrurile in 2 ani dar imi conturez si eu o imagine, o parere, un plan...

pana acum vroiam canada dar cand am vazut ca tot mai multi romani merg acolo mi-a trecut subit

si canada si e mai departe.frumoasa meserie ai.mi-ar fi placut si mie.succes! big_smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#4 2010-08-13 16:18:33

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

luminitza, sunt ca la noi prizele. eu am avut telefoanele cu mine si le-am incarcat fara probleme. numai ca trebuie sa cumperi adaptoare, pentru ca prizele lor au 3 "craci" big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.