|
Nu esti logat.
Analize hormonale - interpretare, va rog#1 2007-10-10 19:57:14analize hormonale - interpretare, va rogtocmai ce am primit rezultatele de la analize si, pana ajung eu la doctor, am sa va rog sa ma ajutati sa le interpretez - sunt cam prapastioasa, asa cum ma stiti... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #2 2007-10-10 20:04:16
Re: analize hormonale - interpretare, va rogurina nu are nimic patologic. mami de minuni Offline #3 2007-10-10 20:13:50Re: analize hormonale - interpretare, va rogpff... multumesc pentru viteza de reactie, super fain, ma asteptam la un raspuns abia maine dimineata! Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #4 2007-10-10 20:21:24
Re: analize hormonale - interpretare, va rogasta nu mai stiu. duphastonul il iei pt perioada luteala. aia nu stiu cum e la tine pt ca tu ai analize pt faza foliculara. dar cel putin pana la ovulatie poti sta linistita mami de minuni Offline #5 2007-10-11 10:40:37
Re: analize hormonale - interpretare, va rogpentru un ciclu de 37 zile dupa mintea mea in ziua 23 esti in faza ovulatorie...oricum as calcula 37-23=14(am socotit si cu capul si cu calculatorul! la fel mi-a dat)...in acest caz, progesteronul e ok, hai sa zicem ca si cu estrogenii stam binisor...insa FSH si LH sunt mici....pe de alta parte, daca ai un ciclu neregulat, vom putea stii in care faza a lui ai fost doar cind iti va veni si vom putea calcula Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-11 10:59:41Re: analize hormonale - interpretare, va roguf: problema era pana acum cu progesteronul, care era mititel pt faza luteala (cum am mai zis, ma diagnosticase cu insuficienta luteala)... acum daca au laut-o FSH si LH peste camp, iar o sa ma infunde cu medicamente. cu duphastonul si utrogestanul mi-a fost rau de n-am stiut de mine, m-am si ingrasat (ce plangacioasa sunt...) Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #7 2007-10-11 11:17:01
Re: analize hormonale - interpretare, va rognannasina...daca e asa si daca erai deja in faza luteala, si esti deja diagnosticata cu insuficienta de progesteron, si daca consideram ca estidupa ovulatie, tot cu progesteronul avem probleme si restul sunt normale....vezi, ideea e ca, incazul unor astfel de cicluri, ori urmaresti de la inceput ce si cum si pui tu dg...ori trebuie sa stii tot istoricul(clinic si paraclinic) ca altfel, dind cu bobii la nimereala poti sa spui aberatii cit tine de mari. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-10-16 21:14:08Re: analize hormonale - interpretare, va rogcontinuare la poveste: am fost azi la doctorita (am ajuns sa intru in cabinet tremurand, asa de stresata sunt). Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #9 2007-10-17 10:43:34
Re: analize hormonale - interpretare, va rogdin ce descri tumie una mi se pare f ok doctorita...adica f interesata...nu flegmatica...si sa scape cat mai repede de tine...eu zic sa i urmezi sfatul si sa incepi tratamentul cu logest...sunt multe fete virgine care il iau...si il folosesc cu un singur scop...cel de tratament medicamentos... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-10-17 10:46:29
Re: analize hormonale - interpretare, va rognu conteaza daca le folosesti pt scopul principal sau cel secundar...conteza sa isi faca treaba. mami de minuni Offline #11 2007-10-17 11:33:22Re: analize hormonale - interpretare, va rogma tem de logest pentru ca din ce am vazut pe-aici, orice anticonceptionale dauneaza ficatului, iar al meu e deja in piuneze gratie stressului . doctorita e indeed foarte-foarte de treaba si interesata, imi place de ea de mor, dar ma dispera ca nu stiu cum sa imi rezolv problemele. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #12 2007-10-17 11:35:57
Re: analize hormonale - interpretare, va rognu e adevarat chestia cu viata sexuala. sunt mituri. poate doar te vei simti mai linistita, mai iubita si pe fond psihic iti va fi mai bine...dar nu e obligatoriu. daca nu esti pregatita mai asteapta. anticonceptionalele fac rau ficatului oar daca exista o patologie in acest sens. daca nu ai un diagnostic si probele hepatice ies ok poti lua. mami de minuni Offline #13 2007-10-17 11:37:09
Re: analize hormonale - interpretare, va rogviata sexuala ti o incepi cand simti tu nevoia...cand esti tu pregatita...nu in alte scopuri...nu ti poate nimeni garanta ca asa va fi...si in legatura cu ficatul...poti sa ti iei de la farmacie niste pastile care se iau pe langa anticonceptionale si tiprotejeaza ficatul...hepatoprotectoare... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-10-17 14:07:40Re: analize hormonale - interpretare, va rogam mai luat hepatoprotectoare - niste fiole care se numesc Sargenor. cat despre viata sexuala, asa cum spuneam, nu cred in treaba asta, dar am vrut o confirmare specializata . multumesc frumos, fetelor. pray for me sa imi vina ciclul - Doamne ajuta. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #15 2007-10-17 14:10:10
Re: analize hormonale - interpretare, va rogo sa ti vina...si cand iti va venii mai bine sa incerci cu anticonceptionalele+ acele hepatoprotectoare de care ai mai luat (daca te au ajutat) sausa mergi la medic sa ti de a altele...cine stie...poate tratamentul cu anticonceptionale va fi solutia...bafta happy with him...inlove with him... Offline #16 2010-08-14 15:10:18
Re: analize hormonale - interpretare, va rogAzi am luat analizele de la laborator, dar pana marti cand ajung la doctor nu mai am rabdare. Sper sa primesc un raspuns Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|