|
Nu esti logat.
Ejaculare#1 2007-10-02 12:36:42
ejaculareBuna la toata lumea. Mi-as dori f mult sa va spun ce problema am si poate ma poate ajuta cineva cu ceva informatii. Nu stiu daca se intampla la tota lumea dar mie si prietenului meu ni se intampla. Noi folosim de obicei prezervativul, dar cateodata cand se poate (dupa menstruatie in prima si a doua zi) nu folosim nimic si normal ca e mai bine, dar dupa ce el ejaculeaza sperma nu ramane toata in vagin... eu trebuie sa pun repede ceva ca un tampon de vata si sa ma duc la baie caci daca nu se scurge pe asternuturi. Sper ca am fost destul de clara, intrebarea mea este toata lumea care nu se protejeaza cu prezervativ ce face? La toata lumea se scurge o parte din sperma sau nu? Sper ca imi poate raspunde si mie cineva. multumesc Offline #2 2007-10-02 12:38:19
Re: ejacularetoata lumea care nu se protejeaza cu prezervativ face la fel ca tine...fie pateaza asternutul fie fuge la baie, fie arela indemina un prosop pentru situatia asta...e firesc sa nu ramina sperma in vagin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-02 12:38:31
Re: ejacularenormal ca sperma se scurge inapoi si asa si este normal.pai ce sa faci te duci la baie si te speli in vagin ca sa scoti sperma.si eu nu te sfatuiesc sa faci sex neprotejat in zilele alea dupa ciclu ca pot avea loc ovulatii spontane si hop ramai gravida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-10-02 12:41:39
Re: ejaculareadevarul e ca e enervanta chestia asta, noi mereu patam canapeaua mai ales ca la o partida de sex spontan nu prea iti pregatesti prosopul dinainte... dar asta e, ce sa facem?.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-10-02 12:45:19
Re: ejaculareralucaelena, ai perfecta dreptate.mare dreptate.si eu am facut la fel ca oanam, fiind sigura ca in primele 2, 3 zile dupa menstruatie nu se intampla nimic, si uite asa am ramas gravida . Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-02 12:46:06
Re: ejaculareTin minte ca eu m-am simtit super aiurea prima oara cand am facut neprotejat, pentru ca se scurgea pe asternut si mie imi era rusine:)... Dupa aceea insa, m-am invatat sa fug repede-repejor la baie sau si ideea cu prosopul e una buna... O s-o incerc Offline #7 2007-10-02 14:00:59
Re: ejaculareMultumesc la toata lumea pentru raspunsuri. M-ati linistit Offline #8 2007-10-02 18:52:33
Re: ejaculare
cunosc "miscarile" mami de minuni Offline #9 2007-10-02 19:37:17
Re: ejacularenu.ne refeream la femeile care nu iau ac. cele care iau ac.sunt protejate tot timpul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-10-02 20:42:09
Re: ejaculareeu multa vreme...inainte sa fac nebuna asta de candidoza...multa vreme iesea afara si inghitzeam eu..imi placea mie asha:P nu ramanea pe nicaieri..nu se murdarea nimeni...nimic! 6 ani de dragoste Offline #11 2007-10-02 20:42:49
Re: ejaculareReciclare,nu? Offline #12 2007-10-02 21:02:13
Re: ejaculareJust like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-10-02 21:02:45
Re: ejaculareda...exact:)))))))))))) 6 ani de dragoste Offline #14 2007-10-03 00:28:34
Re: ejacularenoi mai facem..in ultimele zile si eventual in baie...stau cu mainile pe calorifer:P si in caz de inca curge ceva..sa nu murdarim,ne bagam la dush si continuam acolo;) 6 ani de dragoste Offline #15 2007-10-03 02:07:11
Re: ejaculare
In zilele alea exista o mai mare pisibilitate de infectie...asa ca e recomandat sa se foloseasca prezervativul. In rest...e ok... Noi am mai facut din greseala...adica eu credeam ca mi-a trecut...si...din cauza excitatiei sa mai curga putin....sau sa-mi vina in timp ce facea dragoste (tot din cauza exicitatiei...)...dar...fiind la inceput sau la sfarsit era ok. De exemplu in a 2a zi nu as putea s-o fac....ca ma simt eu nasol...si...banuiesc ca s-ar simti si el. Plus ca din cauza menstruatiei ar fi super-lubirifiat...si...cred ca nici n-ar mai fi asa intens... porbabil ar aluneca fara sa simtim prea mai lucru...nu stiu ce sa zic... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-10-03 02:07:52) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|