homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stomatologie urgente

#1 2010-08-14 22:58:58

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

stomatologie urgente

Am si eu o intrebare fff urgenta. La urgente in arad pot sa gasesc un medic stomatolog? Pt ca am niste dureri ingrozitoare din cauza maselii de minte. Sau care ati patit asa ceva ce ati luat? Pt ca eu de 4 zile iau intr-una calmante(nurofen, piafen, aulin, algocalmin fiola si pastile:((() si nu mai stiu ce sa fac pt ca durerea nu cedeaza> Am fost sapt asta de doua ori la medicul meu stomatolog si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca:(((sa astept sa-mi crape gingia si sa iasa:((...NU mai pot de durere:(((

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#2 2010-08-14 23:00:52

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: stomatologie urgente

megi la framacia de garda... spune'i ce ai luat pana aq si ce ai si sa iti dea ceva mai puternic ca sa nu mai simti durerile

succes puss

#3 2010-08-14 23:07:52

andreea_s432
New member

dar nu se poate sa-mi taie din gingia aia inflamata sau sa-mi faca ceva? Pt ca am auzit de la alte pers ca in germania se face ceva operatie de inainte sa creasca maseaua tocmai pt a evita asemenea dureri insuportabile:(((

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#4 2010-08-14 23:11:02

MaRiLeNa877
New member
Inregistrat: 2010-08-14

ia un saridon. daca veri iti dau eu numarul de tel al stomatologului meu care e foarte bun!

#5 2010-08-14 23:12:32

andreea_s432
New member

MaRiLeNa877 a scris:

ia un saridon. daca veri iti dau eu numarul de tel al stomatologului meu care e foarte bun!

e din arad? daca da, da-mi te rog numarul
app: saridon e mai puternic decat aulin sau piafen?

Publicitate

loading...

#6 2010-08-14 23:17:42

MaRiLeNa877
New member
Inregistrat: 2010-08-14

da saridon e foarte puternic
nu din pacate e din bucuresti
imi pare rau sad
daca vrei te pot ajuta cautand pe net

#7 2010-08-14 23:59:41

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu

colega mea de banca la fel a patit si nu i'a puttu face nimic neutral

#8 2010-08-15 10:52:42

andreea_s432
New member

pfff...pe mine ma doare deja de o saptamana si nu mai suport. Am fost aseara la urgente si mi-au spus sa iau ketonalca e mai puternic decat ce am luat eu si sa merg la un stomatolog(si nici nu sunt din arad, sunt din timisoara si nu cunosc niciunu si mai stau o sapt in arad:(( ) ca in spital nu era niciunul...X(.... Intr-adevar in 5 min trece durerea dar nici nu pot sa iau la nesfarsit calmante:(((

Ultima oara a fost editat de andreea_s432 (2010-08-15 10:56:31)

#9 2010-08-15 11:35:58

mio25
Full member

andreea_s432 a scris:

pfff...pe mine ma doare deja de o saptamana si nu mai suport. Am fost aseara la urgente si mi-au spus sa iau ketonalca e mai puternic decat ce am luat eu si sa merg la un stomatolog(si nici nu sunt din arad, sunt din timisoara si nu cunosc niciunu si mai stau o sapt in arad:(( ) ca in spital nu era niciunul...X(.... Intr-adevar in 5 min trece durerea dar nici nu pot sa iau la nesfarsit calmante:(((

icearca cu ketobrufen e ff puternic.am luat eu si imediat mi-a trecut durerea.da se poate cresta in gingie ca sa iasa mai repede maseaua,asa i-a facut mamei mele.eu de ex am 2 masele de minte si ciudat imi mai iese inca una dar nu m-au durut deloc nici nu am simtit ca imi dau,defapt nici nu am stiu m-am trezit cu ele acolo.bafta

Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-08-15 11:38:17)

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#10 2010-08-15 11:47:52

andreea_s432
New member

mio25 a scris:

andreea_s432 a scris:

icearca cu ketobrufen e ff puternic.am luat eu si imediat mi-a trecut durerea.da se poate cresta in gingie ca sa iasa mai repede maseaua,asa i-a facut mamei mele.eu de ex am 2 masele de minte si ciudat imi mai iese inca una dar nu m-au durut deloc nici nu am simtit ca imi dau,defapt nici nu am stiu m-am trezit cu ele acolo.bafta

ms mult. Pai eu cand am fost la stomatolog mi-a spus ca e fff inflamata gingia si ca nu poate sa taie asa din ea. Si mie cele din partea de sus mi-au crescut fara sa-mi dau seama,iar cu asta din partea de jos din stanga ma chinui de 3 ani:((, dar niciodata nu m-a durut ca acum. Adica ma durea cateva zile dar f putin si-mi trecea fara calmante

#11 2010-08-15 13:50:22

mio25
Full member

andreea_s432 a scris:

mio25 a scris:

andreea_s432 a scris:

ms mult. Pai eu cand am fost la stomatolog mi-a spus ca e fff inflamata gingia si ca nu poate sa taie asa din ea. Si mie cele din partea de sus mi-au crescut fara sa-mi dau seama,iar cu asta din partea de jos din stanga ma chinui de 3 ani:((, dar niciodata nu m-a durut ca acum. Adica ma durea cateva zile dar f putin si-mi trecea fara calmante

daca este inflamata nu vor putea cresta ,asta cred ca inseamna ca trb sa astepti sa erupa si sa permita maselutei sa iasa

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.