homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor

#1 2007-10-03 09:25:22

ttik
Membru
Inregistrat: 2007-10-03

Am nevoie de ajutor

Buna tuturor, Pun si eu o intrebare in speranta ca ma poate lumina cineva....In urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu rana pe col, testul papa a fost clasa II si doctora mi-a spus sa nu imi fac probleme nu e nevoie de tratament. (?)
Eu iau anticonceptionale(Logynon 21 de pastile si 7 zile pauza) si luna asta am vrut sa imi aman menstruatia si dupa terminarea pachetului am luat asa cum scria in prospect ultimele 10 pastile...La 3zile dupa terminarea celor 10 pastile am avut menstruatie cu  dureri ingrozitoare ca niciodata pana acum si am observat ca ieri, in a doua zi de menstruatie am eliminat ca un fel de tesut foarte ciudat ,arata ca un fel de ...piele nu stiu cum sa desciu......Nu mi s-a intamplat niciodata , poate cineva sa imi explice ce este asta pana apuc sa ajung la un doctor??
Multumesc..

#2 2007-10-03 09:40:40

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Am nevoie de ajutor

Pielea aia e endometrul...si eu m-am speriat cand am patit prima data... De obicei nu se vede...ca e eliminata in bucatele mai micute si pare ca un fel de cheag...sau e eliminata o data cu sangele. Dar cateodata se poata sa se elimine bucatele mai mari...si sa se observe de fapt ca e ca un fel de pielita. E ceva normal s-o elimini...probabil a ti-a venit mai mult acum din cauza ca ti-ai mai amanat menstruatia putin... zicea si doctoressa ca atunci cand luam 2 folii una dupa alta...adica atunci cand ne amanam menstruatia, cand vine e posibil sa fie mai abundenta...pe mine m-a tinut 8 zile.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.