|
Nu esti logat.
Ce am si ce sa fac ??#1 2010-08-15 21:15:26
ce am si ce sa fac ??ceau. is noua pe aici si am o mica problema. in urma cu mult timp..nu stiu sa zic..aproximativ un an.. am avut o problema : inflamatie si mancarimi in zona intima + o secretie alba ce mirosea urat si se vedea si la inceputul vaginului. am citit atunci de candida dar nu am facut nici un tratament ca ca am fost mai mica si mi`a fost frica/rusine sa`i spun mamei. a trecut oricum. de 3-4 zile am o inflamatie (nu`i puternica) a labiilor. pe langa acest lucru simt ca ma ustura oarecum si ma deranjeaza. ma mananca cel mai tare seara. dupa ce fac pipi nici nu ma prea pot sterge pt ca ma doare/ustura. nu am secretii dar intre labiile mari si cele mici se formeaza niste ``chestii`` albe fara miros. acum nu stiu ce am. cand ma spal ma doare putin in zona clitorisului si a vaginului. Offline #2 2010-08-15 21:31:17
Re: ce am si ce sa fac ??alinaa cel mai bine este intai sa mergi la medic si sa iti rezolvi problema...e posibil sa fie o candida sau ceva usor de tratat...nu are rost sa suferi de aiurea... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-08-15 21:34:16
Re: ce am si ce sa fac ??mersi de sfat:boss: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|