homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Histeroctomie totala si durere da san

#1 2010-08-10 09:27:18

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

histeroctomie totala si durere da san

buna va scriu in legatura cu o problema cu care se confrunta mama mea are 58 ani in nov 2009 a facut histeroctomie totala  si a fost taiata si pe abdomen si vaginal aparent reusita (desi la ultimul control i s-a spus ca  trebuie chiuretata  ca a crescut cv pe langa firele cu care a fost cusuta in interior  sper sa nu fie cv grav)  de ceva vreme acuza niste dureri profunde la un san  zice ca la palpat nu simte nimic dar cv o doare   ce ar putea fi? are legatura cu operatia ?  am facut o programare ptr ecografie mamara abia vineri  pana atunci stau ca pe ace

#2 2010-08-10 12:17:34

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: histeroctomie totala si durere da san

costina a scris:

buna va scriu in legatura cu o problema cu care se confrunta mama mea are 58 ani in nov 2009 a facut histeroctomie totala  si a fost taiata si pe abdomen si vaginal aparent reusita (desi la ultimul control i s-a spus ca  trebuie chiuretata  ca a crescut cv pe langa firele cu care a fost cusuta in interior  sper sa nu fie cv grav)  de ceva vreme acuza niste dureri profunde la un san  zice ca la palpat nu simte nimic dar cv o doare   ce ar putea fi? are legatura cu operatia ?  am facut o programare ptr ecografie mamara abia vineri  pana atunci stau ca pe ace

daca e vorba de sanul stang eu nu as exclude o problema cardiologica. de fapt chiar daca i se pare ca e sanul drept, tot ar fi bine sa o vada medicul de familie sau medicul cardiolog, eventual sa faca un ekg. imi atrage atentia faptul ca e vorba de dureri profunde. faptul ca apar la palpat e un contraargument, dar nu strica sa o vada un medic in directia asta.

altfel nu putem sa legam neaparat una de alta, trebuie vazuta de medic si gasit motivul. durerile de sani sunt relativ frecvente in perioada menopauzei, dar daca e ceva doar la unul din sani, cel mai bine e sa o vada un medic, cum bine te-ai gandit.

sanatate!

#3 2010-08-14 08:12:45

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

am fost la dr  si m-am linistit nu e nimik grav  - de la alaptata au ramas niste canale deschise- dar mama aum vrea sa faca si un ekg

#4 2010-08-16 00:05:28

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

costina a scris:

am fost la dr  si m-am linistit nu e nimik grav  - de la alaptata au ramas niste canale deschise- dar mama aum vrea sa faca si un ekg

scuze ca raspund mai greu, nu am avut internet, am fost plecata.

sper ca nu v-am speriat sau v-am bagat eu ceva in cap, dar tot e bine ca face ekgul, nu strica, ramane de vazut exact daca e ceva sau nu. nu am vrut sa va panicati, ideile pe care le dau pe un forum sunt evident doar teorie, pentru ca nu pot sa vad pacienti sau sa imi dau cu parerea prea bine. scuza-ma daca am creat vreo neplacere.

sanatate multa si tie si mamei!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.