|
Nu esti logat.
Laparoscopie & HSG#1 2010-08-16 12:15:39
Laparoscopie & HSGBuna ziua! Offline #2 2010-08-16 14:04:40
Re: Laparoscopie & HSGsigur amputata? ai avut vreo interventie in urma careia ti s-a scos o trompa? Offline #3 2010-08-16 14:38:44
Re: Laparoscopie & HSGAm operatie cezariana, eu n-am cerut niciodata sa mi se scoata vreo trompa, pur si simplu dupa hsg, pe radiografii nu s-a vazut decat o singura trompa, din cauza asta mi-a zis ca nu mai este una. La laparoscopie mi s-au facut cele trei incizii, deci si la trompa inexistenta la hsg. Vreau sa stiu daca e posibil ca in urma hsg trompa desi este la locul ei sa nu se vada. Ma gandesc sa nu ma fi mintit la laparoscopie, sa-mi zica ca totul e ok. Nu trebuia sa se vada si trompa a doua la hsg? Offline #4 2010-08-16 14:41:16
Re: Laparoscopie & HSGdaca este infundata chiar aproape de uter, substanta de contrast nu trece prin ea deloc si nu se vizualizeaza la HSG. Offline #5 2010-08-16 14:48:19
Re: Laparoscopie & HSGDa, am filmul, o sa merg, ma bucur sa aud ca nu s-a vazut ca n-a intrat substanta de contrast in ea, sper sa fie bine, multumesc gargarita. Astept sa alte pareri... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|