homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati patit?

#1 2010-08-18 10:53:00

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

Ati patit?

Sunt cu iubitul meu in Spania in vacanta si acum o saptamana ne-am dus la o agentie sa facem rezervarea cu tot cu plata bineinteles la avion (wizz) pentru data de marti 17 adica ieri big_smile. Toate bune si frumoase ne-am faut bagajele...ajungem la aeroportul din Alicante stam  o ora la coada cand ajungem sa luam biletele ..stati asa ca nu figurati pe  pe lista pasagerilor..a dat aia de la ghiseu cateva telefoane dar nu s-a rezolvat nimik...poarta de imbarcare s-a inchis si noi nu am mai plecat....acum ca e vinovata compania sau agentie nu stiu...s-a dus verisoara mea la agentia de unde am luat biletele sa vada ce s-a intamplat..ea a mai luat de acolo f multe bilete si nu a a vut nicodata probleme

#2 2010-08-18 11:00:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Ati patit?

eu am zburat cu wizz dar nu am avut probleme, noi am facut rezervarea online si am printat confirmarea .. du-te la agentie si cere banii inapoi, asa mi se pare normal...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2010-08-18 11:13:57

roxyi
Hero member

da cand am plecat in Spania si noi la fel am facut online nu am avit nici un fel de probleme...s-a dus verisoara mea la agentie  ca ea vorbeste bine spaniola...normal cred ca ar fi trebuit ori sa ne plateasca biletul la cel mai apropiat zbor, ori sa ne dea banii imediat ...din cauza unei astfel de greseli te putea da afara de la serviciu ca nu ajungeam la timp...ori poate nu aveam unde sa stau, nu mai aveam bani ce faceam in cazul asta? ...

#4 2010-08-18 11:20:17

persifona
Vizitator

roxyi, acum faptul e consumat. Dar ca idee, nu ai asigurare de calatorie? Macar esti sigura ca-ti recuperezi banutii, o astfel de situatie ar trebui sa fie asigurata.

#5 2010-08-18 11:30:39

roxyi
Hero member

Pai noi la agentie nu am facut decat sa spunem data la care vrem sa plecam tipa de acolo a facut rezervarea noi am platit si a doua zi ne-am dus dupa o foaie pe care era scris zborul wizz ora decolarii si ora aterizarii iar in partea de jos avea o stampila si o semnatura. Atat!

Publicitate

loading...

#6 2010-08-18 17:51:34

roxyi
Hero member

gata s-a rezolvat cu bine  tummenupp

#7 2010-08-18 19:05:12

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Zici si cum? smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#8 2010-08-18 19:06:04

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

roxyi a scris:

gata s-a rezolvat cu bine  tummenupp

cum ati facut pana la urma... care a fost cauza

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#9 2010-08-19 10:32:25

roxyi
Hero member

La agentie ne-au spus ca cei de la companie sunt vinovati, noua practic cand ne-a venit  la agentie confirmarea a venit fara acel cod de rezervare unic...si nu inteleg de ce nici tipa de la agentie nu a spus nimic...eu una nu sunt lamurita cine a fost vinovat exact...dar cu plecarea noastra s-a rezolvat ne-a facut rezervarea la urmatorul zbor adica acum sambata chiar daca biletul era mai scump fata de cele pe care le-am platit noi...si aseara cand am fost dupa foaia de confirmarea fata de cealalta avea in schimb scris sus in stanga codul de rezervarea unic...  si ne-a dat si 100 de euro ca o recompensa ca ea oricum o sa recupereze banii de la companie smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.