|
Nu esti logat.
Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???Pagini: 1
#1 2010-08-19 10:15:58
Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???Nu stiu daca s=a mai postat sau nu imi cer scuze daca deschid aiurea un topic nou! aveam nevoie urgenta de sfat: cunoaste cineva vreun cabinet ORL calumea in bucuresti? periodic mi se imflameaza urechea si se formeaza otite... medicul din orasul meu imi face tot timul aceeasi chestie : imi aspira urechea cu brutatitate si p urma imi pune nu stiu ce mesa...am inteles ca otitele repetate duc la perforarea timpanului si asta m-a speriat si mai rau... Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri! Offline #2 2010-08-19 10:21:34
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???eu personal n-am fost, dar am inteles de la o prietena ca e foarte bun dr. Mocanu, are un cabinet particular pe langa Cismigiu, il gasesti pe net Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-19 11:12:30) Offline #3 2010-08-19 11:11:26
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???la dr.mocanul a mers si tata pt niste probleme iar acum merge si mama si chiar a rezolvat niste probleme mai vechi.nu am din pacate adresa la indemana dar cred ca o gasesti pe net.doar ca iti face programare in cam 2 saptamani dupa ce suni #4 2010-08-19 11:43:17
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???o sa imi fac programare aici daca spuneti asa...multumesc mult! Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri! Offline #5 2010-08-19 11:45:23
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???cu placere, sper sa-ti foloseasca Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-19 11:46:03
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???Si eu tot la dr. Bogdan Mocanu merg pentru probleme O.R.L.. Stiu ca este si la spitalul O.R.L.. Nu stiu exact denumirea spitalului, dar eu am mers cu trimitere de la medicul de familie direct la el (acum aprox. o luna). Suna si intreaba, sigur te vor lamuri . Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2010-08-19 11:47:44) Offline #7 2010-08-19 11:49:49
Re: Ub cabinet ORL din BUcuresti cu medici foarte buni stie cineva???da...m-am uitat si eu pe net...incerc sa rezolv la cabinetul sau si daca nu o sa incerc la spital.... multumesc inca o data de ajutor Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri! Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|