|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2007-10-03 22:22:06
anticonceptionalefetele e devreme sa iau anticonceptionale de la 17 ani (18 fara cateva luni) ? va rog un sfat... nu stiu ce sa fac.. pe de-o parte ma gandesc ca e cam devreme, iar p de-ala e vorba si de protectie.momentan chiar nu am de gand sa ma trezesc cu vreo sarcina. poate puteti sa imi dati si de data asta un sfat asa cum ati facut-o de fiecare data cand am avut cate o problema.va multumesc anticipat. Offline #2 2007-10-03 22:23:35
Re: anticonceptionalenu e devreme, sunt fete care incep sa ia si pe la 15-16 ani. e f bine ca vrei sa te protejezi si ai ales o metoda eficienta... nu-ti ramane decat sa mergi la planning sa discuti cu medicul Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-10-03 22:31:52
Re: anticonceptionalemultumesc de raspunsuri...maine chiar voiam sa merg sa fac si un control ginecologic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|