homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Procedez gresit?

#1 2010-08-19 13:03:20

valentina.anda
New member
Inregistrat: 2010-01-06

procedez gresit?

Hello....
Vroiam sa va intreb ceva.Nu am probleme ginecologice din ce stiu....acum cateva luni am facut un tratament cu klion. Dar,totusi...ma gandeam daca exista niste ovule vaginale pentru preventie...dezinfectante pe care as putea sa le folosesc...am o viata sexuala activa...iar acum voi pleca o perioada in vacanta (fara iubit) in care ma gandeam daca este gresit sa fac un tratament cu niste ovule doar pentru preventie.Sper ca intelegeti ce vreau sa spun si sper sa nu vi se para o ciudatenie ce vreau sa fac....
Multumesc!

Ultima oara a fost editat de valentina.anda (2010-08-19 13:06:00)

#2 2010-08-19 13:10:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: procedez gresit?

nu e indicat sa faci tratament preventiv, fiindca vaginul tau are o flora bacteriana care are rolul de a lupta impotriva infectiilor si risti sa o distrugi actionand tu din exterior fara sa fie necesar
cel mult cumpara-ti Bioclin Gel si foloseste-l dupa contactul sexual sau cand ai o mica senzatie de iritatie
dar eu zic ca daca nu ai probleme sa-ti vezi de treaba

#3 2010-08-19 13:32:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: procedez gresit?

poti folosi din cand in cand Bioclin Actigel, intretine flora normala a vaginului.

LE scuze heim, nu vazusem ca ai raspuns, aveam topicul deschis de ceva vreme intr-un tab, n-am dat refresh

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.