homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina si infectie col uterin

#1 2010-08-20 09:50:50

ircuta
New member
Inregistrat: 2008-07-10

Sarcina si infectie col uterin

Buna tuturor!
Sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu a fost o sarcina planificata, dar ne face fericiti, fiind al doilea bebe pe care oricum ni-l doream. Poate nu asa de repede dupa primul, dar asta e... Deci nu am facut nici o analiza inainte de a ramane insarcinata, le-am facut dupa.... Si rezutlatele sunt cam astea:
1. La buletin citodiagnostic cervico-vaginal:
- infectii - bacterii
- modificari epiteliale reactive inflamatorii usoare
2.La examenul bacteriologic al secretiei vaginale:
- epitelii - frecvente
- leucocite - rare
- flora - frecventi cocobacili, relativ frecventi coci
- gradul III

Stiu ca totul trebuia tratat inainte de a ramane insarcinata, dar nu stiu cum imi poate afecta chestia asta bebele!!! Sunt tare ingrijorata si nu mai am rabdare pana miercuri cand ajung la doctor... Va rog sa ma ajutati!!!!

#2 2010-08-20 10:40:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Sarcina si infectie col uterin

ircuta a scris:

Buna tuturor!
Sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu a fost o sarcina planificata, dar ne face fericiti, fiind al doilea bebe pe care oricum ni-l doream. Poate nu asa de repede dupa primul, dar asta e... Deci nu am facut nici o analiza inainte de a ramane insarcinata, le-am facut dupa.... Si rezutlatele sunt cam astea:
1. La buletin citodiagnostic cervico-vaginal:
- infectii - bacterii
- modificari epiteliale reactive inflamatorii usoare
2.La examenul bacteriologic al secretiei vaginale:
- epitelii - frecvente
- leucocite - rare
- flora - frecventi cocobacili, relativ frecventi coci
- gradul III

Stiu ca totul trebuia tratat inainte de a ramane insarcinata, dar nu stiu cum imi poate afecta chestia asta bebele!!! Sunt tare ingrijorata si nu mai am rabdare pana miercuri cand ajung la doctor... Va rog sa ma ajutati!!!!

Stai linistita, nu e ceva grav, o sa primesti tratament. Eu una as fi facut o cultura, cum zic de o mie de ori aici pe forum, ca nu poti sa stii exact cauza daca nu faci cultura, dar medicul tau stie cu siguranta mai  bine. Stai linistita, e o infectie bacteriana comuna care nu iti va afecta bebeul daca e tratata si va fi.

Sanatate si o sarcina frumoasa iti doresc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.