homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In legatura cu un examen bacteriologic-lama

#1 2010-08-20 16:42:07

NiculescuGelu
Membru
Inregistrat: 2010-08-20

In legatura cu un examen bacteriologic-lama

Buna ziua as dori sa primesc putin ajutor in legatura cu sotia mea . Am fost la doctor a facut un examen bacteriologic - lama si rezultatul suna cam asa :

- RELATIV FRECVENTE CELULE EPITELIALE IZOLATE SI GRUPATE IN PLACARDE

- RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE POLIMORFONUCLEARE NEUTROFILE

- RELATIV FRECVENTI BACILI GRAM NEGATIVI CU ASPECT DE ENTEROBACTERII

- RARI LACTOBACILI DOEDERLEIN

Daca as putea primi un raspuns la ce as putea face un tratament sau orice cale posibila de a revenii la normal as fii foarte recunoscator pentru ca deja sunt 3 ani de cand o ducem asa si nu prea gasim rezolvare .

Mai nou am cumparat o pompita pentru spalaturi vaginale credeti ca este o idee buna sau sa nu o foloseasca ?

#2 2010-08-20 16:55:48

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: In legatura cu un examen bacteriologic-lama

NiculescuGelu a scris:

Buna ziua as dori sa primesc putin ajutor in legatura cu sotia mea . Am fost la doctor a facut un examen bacteriologic - lama si rezultatul suna cam asa :

- RELATIV FRECVENTE CELULE EPITELIALE IZOLATE SI GRUPATE IN PLACARDE

- RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE POLIMORFONUCLEARE NEUTROFILE

- RELATIV FRECVENTI BACILI GRAM NEGATIVI CU ASPECT DE ENTEROBACTERII

- RARI LACTOBACILI DOEDERLEIN

Daca as putea primi un raspuns la ce as putea face un tratament sau orice cale posibila de a revenii la normal as fii foarte recunoscator pentru ca deja sunt 3 ani de cand o ducem asa si nu prea gasim rezolvare .

Mai nou am cumparat o pompita pentru spalaturi vaginale credeti ca este o idee buna sau sa nu o foloseasca ?

Raspunsul in ceea ce priveste tratamentul este efectuarea unei CULTURI, pentru a sti exact despre ce enterobacterie este vorba. Pe urma e de dorit efectuarea unei antibiograme.

Calea posibila de a reveni la normal este mersul la un doctor si urmarea acestei cai.

Pompita pentru spalaturi vaginale e fix apa de ploaie in fata unei infectii, asa ca nu sugerez sa o foloseasca deocamdata, mai ales ca trebuie sa faca examenele de cultura de care ti-am zis.

Rezolvarea este extrem de simpla, nu e deloc o problema grava, deci indrazniti.

Sanatate!

#3 2010-08-20 18:03:31

NiculescuGelu
Membru
Inregistrat: 2010-08-20

Re: In legatura cu un examen bacteriologic-lama

Va multumesc pentru raspuns. Si o sa mergem la doctor sa vedem ce putem rezolva. O zi buna in continoare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.