|
Nu esti logat.
ROG UN SFAT!#1 2007-09-23 23:23:26
ROG UN SFAT!Ciclul meu a venit normal pe 27 august. Dupa un contact sexual neprotejat in a 11 zi de ciclu, am luat Postinor( cele 2 pastile) conform instructiunilor. La 5 zile, mi-a venit menstruatia, care a durat 3-4 zile. Din prima zi a acelei menstruatii am inceput sa iau Yasmin, dupa sfatul medicului. Problema este ca dupa 8 zile de la aceasta menstra, am fost din nou la ciclu. Am inteles ca e posibil ca menstra aparuta dupa Postinor, sa fi fost mai degraba "spotting"?! Pot sa mai continui cu Yasmin , in acest caz? Sau sa fac o pauza?! Care a fost menstruatia adevarata? Mi-e teama sa nu le iau anapoda... Ma scuzati de confuzie...dar chiar nu am experienta...! Offline #2 2007-09-24 01:38:01
Re: ROG UN SFAT!Daca in prima saptamana de Yasmin nu ai avut contacte sexuale cu risc...poti sa iei in continuare linistita Yasmin... De obicei se recomanda sa fie inceputa folia in prima zi de ciclu pentru a nu mai trebui protectie suplimentara in prima zi...dar ele isi fac efectul si daca incepi in oricare alta zi...numai ca primele 7 zile trebuie protectie suplimentara. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-09-24 16:25:35
Re: ROG UN SFAT!Multumesc mult pentru mesaj! M-am linistit. Deci pot lua in continuare pastilutele.... Offline #4 2007-10-03 21:49:02
Re: ROG UN SFAT!eu am o curiozitate: am luat postinor si mai am o saptamana pana la menstruatie knd ar trebui sa incep sa iau anticonceptionale again....e vreo problema sau trebuie sa astept urmatoarea menstruatie din cauza postinorului? Offline #5 2007-10-04 10:11:24
Re: ROG UN SFAT!nu e nicio problema. cand vine menstruatia incepi si AC mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|