|
Nu esti logat.
Pozitia colului uterin-2#20 2008-07-12 15:14:24
Re: pozitia colului uterinde fapt militam de mult pt asta happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-07-12 15:18:00
Re: pozitia colului uterinsa speram ca nu militam degeaba crys . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2008-07-12 18:48:13
Re: pozitia colului uterinEu am fost acum vreo 3 luni la ginecolog ultima data,dar mi-e frica sa nu am rana pe col.Atunci arata ok colul,asa mi-a spus medicul.De ceva timp(2-3 sapt)ma doare.Ma ustura,am crezut ca este candida,dar mi-e sa nu fie mai grav.Sa imi treaca menstra si fug la medic ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #23 2008-07-12 19:18:05
Re: pozitia colului uterinrana nici nu doare si nici nu ustura... happy with him...inlove with him... Offline #24 2009-03-22 14:25:25
Re: pozitia colului uterinsi eu cred k am colul destul d coborat...inkt l inceputul vietii sexuale l a atins prietenul din greseala kn d se juca cu degetu si chiar m am ales atunci cu o inflamtie a lui si d atunci am mai multa grija we feed on love...that's why we get stomach aches... Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-22 14:29:21
Re: pozitia colului uterinsi al meu e destul de jos chiar foarte jos +ca am si uteru retovers cred ca e o prosti faza cu "cu cat e mai in jos cu atat ram,ai mai greu insarcinata" fiecare femeie are propria anatomie Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #26 2010-08-21 14:48:25
Re: pozitia colului uterinfetelor eu sunt speriata,,am fost la meidic si mi a spus ca am o inflamatie nimc grav dar dupa 11 zile de tratament cu ovule(mai am o zi)nu s a desumflat decat pe jumatate...imediat la intrearea in vagin simt o umflatura destul de mare eu nu mai inteleg nimic ..nu cred ca e normal dar doaamna doctor nu era ingrijorata deloc de ce as putea avea..azi mi a venit menstruatia si dupa ce imi tree trebuie sa merg pt analize pt ca atunci la cat de umflat era nu a putut nici sa ma examineze... Offline #27 2010-08-21 15:20:32
Re: pozitia colului uterinam o problema,aseara am facut dragoste cu prietenul meu,iar el si-a dat drumul si nu m-a anuntat m-a lasat sa continui si la un moment dat a curs sperma din prezervativ la baza si dupa cateva secunde si-a dat seama si m-a ridicat,am mers repede sa ma sterg apoi sa ma spal...el spune k nu e nicio problema insa mie imi este frica!va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent sa mai am timp sa iau pastila de a doua zi daca e neaparat nevoie,,,,merci va rog sa ma ajutati! Offline #28 2010-08-21 15:39:15
Re: pozitia colului uterinva rog....poate cineva sa-mi raspunda??? va rog sa ma ajutati! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|