|
Nu esti logat.
O mica problema#1 2007-10-03 22:08:54
O mica problemaDragele mele m-am trezit de dimineata cu o durere groaznica de spate, abia m-am putut cobora din pat.Cand am ajuns la baie am observat cu stupoare ca-mi este modificata secretia vaginala din alburie era gri cu cateva striatii de sange.Mi-am facut programare la ginecolog insa abia joi m-a putut programa.Am patit chestia asta si anul trecut fiind depistata cu o vaginita nespecifica, incepusem tratament si imi trecuse in 2 zile.Supozitoare mi se daduse pentru durerea de spate si ovule pentru scurgere.Acum am fost la farmacie sa ameliorez cumva durerea pana la consult si mi s-a dat cerviron si niste pliculete de tantum rosa.Nu ma gandesc la ceva grav ca nu am mai mult de 4 luni de cand mi-am facut un test papa n. si o ecografe.Totul imi iesise normal.Insa eu o rog pe doctoreasa sa ma lamureasca si pe mine daca la vaginita e posbila si secretia asta cu striuri de sange ori este cazul sa repet testele sa nu fie o rana pe col?Parca nu mai am rabdare pana joi si sunt panicata putin sa nu-mi fi fost gresite testele.Asa dureri de ovare nu am, nu am mancarimi sau senzatii de discomfort.Ma omoara durerea de spate si ma nelinisteste prezenta stirurilor de sange in secretie.Help please!E bun sa iau ce mi-a dat de la farmacie pana ajung la medic?Va multumesc si va pupacesc! Offline #2 2007-10-04 10:51:05
Re: O mica problemasincer vaginita sau vreo leziune de col nu dau dureri de spate...mai degraba mi-as face griji pentru rinichi...de ce singerezi tu(asa usor cu singerezi) din vagin, habar nu am...trebuie sa mergi la consult...insa, spatele nu are legatura...nu am sa inteleg niciodata deci in ce masura te va ajuta canestenul sa iti treaca durerea de spate. Eu as investiga rinichii si coloana Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-04 13:16:04
Re: O mica problemaIti multumesc din suflet doctoreasa!Mi-am facut curat prin balcon si am ridicat niste lazi grele de una singura, am stat si in curent.Sangele ala era ceva de genul spottingului dar foarte foarte putin.Azi vad ca nu mai am nici o scurgere insa am ramas cu durerea de spate.Mi-am luat si supozitoare clafen pentru spate.Inca odata mii de multumiri!Am facut anul trecut un test al urinei si o echo la rinichi.Am sa le fac si anul asta numai decat.Mai am de asteptat putin pana joia ce vine....offf.Sanatate tuturor!! Offline #4 2007-10-04 13:24:09
Re: O mica problemasi tie....si nu mai ridica greutati... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|