homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent! va rog sa raspundeti cat de repede puteti!-2

#20 2010-08-18 13:24:36

ioanapop
New member
Inregistrat: 2010-07-27

Re: urgent! va rog sa raspundeti cat de repede puteti!

Buna!

Sambata seara am decis sa intrerup AC, desi nu terminasem folia deoarece nu stiam daca imi este rau din cauza lor sau nu. Intre timp starea mea s-a mai ameliorat, nu am mai facut febra, iar durerea de la junghiuri a mai scazut...coincidenta sau nu, toate astea s-au intamplat dupa ce le-am intrerupt.
Azi a aparut si sangerarea asteptata dupa ce le-am oprit...nu este ff mult cantitativ, insa are mici chegulete...este ceva in neregula cu asta?
AC nu am inceput sa le iau din prima zi a menstruatiei, ci aproximativ la jum perioadei dintre menstruatii cu protectie suplimentara 7 zile. In mod normal, mie ar trebui sa-mi vina intre data de 22 si 24. Imi va veni si atunci sau s-a dat de tot peste cap? Mentionez ca eu aveam un ciclu relativ regulat (din cateva in cateva luni se mai intampla sa imi vina la o luna si 10 zile..si jumatate...insa de regula imi venea la 28-30 de zile). Sa ma astept la 2 ture de ciclu una dupa alta (cea de acum..de dupa oprirea AC si cea care trebuia sa apara in mod normal)?
Astept raspunsuri.

#21 2010-08-22 17:50:46

alina27
New member
Inregistrat: 2008-11-18

Re: urgent! va rog sa raspundeti cat de repede puteti!

buna fetele. am facut o ecografie transvaginala in anglia dar rezultatul nu mi l-a dat deoarece trebuie sa ma duc in 10 zile la doctorul meu GP. am facut ecografia pentru ca ma durea in stanga jos in primele 2 zile de menstruatie. eram in a 4a zi de menstruatie cand mi-a facut ecografia si as vrea sa stiu de ce m-a pus sa tusesc de cateva ori. cand tuseam se misca ceva pe monitor. poate fi ceva grav? sunt foarte ingrijorata si mai am de asteptat pana imi da rezultatul. mi-a pus cateva intrebari, daca sangerez mai mult si cand am avut menstruatie asta pana sa ma puna sa tusesc. in prima zi ma doare burta si am si cateva cheaguri, in urmatoarele zile nu mai am dureri si nici cheaguri. in romania cand mi-am mai facut ecografie transvaginala mi s-a spus ca am un nodul de 9-11 mm situat antemural in uter, care nu afecteaza cavitatea uterului momentan. va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.