|
Nu esti logat.
Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?#1 2007-10-03 21:52:15
Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?fetelor stiiti ca tot timpul eu am fost cu cate o prb pe forum desii am participat si la alte discutii cu interes si am invatat anumite chestii.cum sunt ''mik''k am 17 ani...si e adolescentza...cum am mai spus in alte discutii am o prietena ff buna care trece print-o faza naspa.ca sa stiti istoricul cum l-am cunoscut pe uby meu si sa faceti legatura cu pov prietenei mele puteti intra aici sa vedeti..mai incolo povestea toata....cu uby meu si al ei http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=9441 pntr cei care nu o stiu... Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2007-10-03 22:25:32
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?in primul rand incearca sa scrii normal daca vrei sa te si inteleaga lumea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #3 2007-10-03 22:34:06
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?draga mea nuj c sa-ti zic...e complicata treaba...prietena mea cea mai buna s-a despartit d uby ei dupa un an jumate tocmai pt k el a ascultat de intrigile prietenilor,kiar dak o iubea si am fost si noi departate vreo 2 luni,k nici nu n vorbeam.pana la urma am lamurit situatia,ne-am cerut iertare reciproc si ne-am impacat.pt k de 12 ani e k si sora mea si am impartit multe,si bune si rele,si o iubesc. Intotdeauna,a-ti cere iertare e cea mai buna sol,kiar dak nici nu ai de ce sa faci asta. Cat despre problema ta,codynna,eu zic sa o lasi p A sa-si revina putin si p urma sa discutati k nu e bn sa va certati,k toate astea au rezolvare numai daca exista vointa din partea amandurora. Cat despre M,e bn sa fii obiectiva in ceea c il priveste,si dak t enerv,sa nu t certi q el,k sa nu ai probleme q A... Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #4 2007-10-03 22:43:44
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?tu ar trebui sa stai pe curu tau sati vezi de ale tale si gata it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-10-04 13:14:16
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?mai fetelor nu mai fiti asa rautacioase , are 17 ani , stiti cum e la varsta aia . doar fiindca nu gandeste la fel de matur k noi asta nu inseamna k trebe sa ne purtam asa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-04 13:15:46
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?eu nu consider ca am fost rautacioasa sau ca am jignit-o in vreun fel,si nu asta a fost intentia.am fost doar realista... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #7 2007-10-04 13:38:04
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?nu am zis k k ati jignit-o dar puteati sa-i dati un sfat decat sa-i trantiti direct maturizeaza-te "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2007-10-04 14:22:27
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?uite ii dau eu un sfat... Offline #9 2007-10-04 14:25:37
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?am citit de vreo 3 ori si nu prea am priceput ce vrea sa zica.poate daca ar scrie cu toate literele Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #10 2007-10-04 14:28:44
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?
dap... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2007-10-04 15:31:34
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?haideti mey fetelor...dak nu aveti rabdare sa citit nu mai ziketi nika...dar o fi scris si ea pe graba cu nervi,in fine... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-10-04 15:39:23) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2007-10-04 15:50:45
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?Leliana, fara suparare....limba asta romana merita nitel respect...si noi, toti cei de aici, care facem efortul sa scriem corect(sunt convinsa ca nu e ea singura care foloseste limbajul asta mirc) meritam sa se faca si pentru noi acelasi efort. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-10-04 15:58:10
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?nu sunt impotriva observatiilor de genul utilizarii limbii romane..dar nu cred k asta ar trebui sa ne faca sa dam si raspunsuri in doi peri Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #14 2007-10-04 16:24:19
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?imi cer miii si mii d scuze pentru ca nu ati inteles ce am scris....si pentru ca nu m-am exprimat romaneste.are dreptate si doctoressa si lelaina de aceea va cer scuze la toate fetelor si multumesc pentru opiniile care vi le-ati dat ...ma voi descurca eu d acuma sa speram.....pupici si inca odata scuze Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #15 2007-10-04 16:29:29
Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?sa speram k ai inteles ceva din ce am zis toate la un loc "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|