|
Nu esti logat.
Nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???-2#20 2006-12-05 23:07:00
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???ok, camy, pricipit acum ce ai vrut sa spui. eu insa cred ca doctorii ar trebui sa se bucure ca oamenii actioneaza preventiv (parca sunt de la politie "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #21 2006-12-06 10:27:23
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???CAMY_666, dermatologul nu are de ce sa fie surprins....explicatia acestei cerinte e una foarte logica si, atita timp cit platesti, iti poti face ce teste vrei tu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2006-12-06 11:11:53
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???sifilisul si gonococul au simptome, nu? dupa cat timp se manifesta? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #23 2006-12-06 11:15:27
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???pt trichomonas, in cazul barbatilor ce teste sunt necesare pt a vedea daca ai asa ceva sau nu? prietenul meu a observat cam din mai asa ca i-au aparut niste bubitze mici pe gland nu f multe, a fost la medic, chiar la 2 si unul dintre ei i-a spus ca este o ciuperca ori de la maini murdare, ori a contactat-o de la ceva, iar celalalt i-a spus ca este hormonal. eu prin iunie am avut trichomonas si ma gandesc sa nu aiba si el. e posibil ca de la trichomonas sa aiba acele bubite? Ultima oara a fost editat de andrutza (2006-12-06 11:24:59) #24 2006-12-06 11:41:00
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???din cate am inteles eu tricomonas e asimptomatic... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#25 2006-12-06 12:02:29
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???Nu, bubitele nu sunt de la trichomonas. Daca atunci cind te-ai tratat tu, s-a tratat si el, nu are trichomonas(si oricum, daca ar avea, ai avea si tu din nou) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2006-12-06 15:08:18
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???am inteles, el totusi vrea sa meraga din nou la medic si vrea sa-si faca ceva mai concludent, ce trebuie facut, analiza la secretie, sau ce anume? #27 2006-12-06 15:26:07
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???analiza secretiei uretrale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-03-27 14:58:18
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???eram si eu interesata de acest subiect deoarece i-am propus noului meu prieten sa ne facem analize.intrebarea mea este cat dureaza pana avem rezultatul analizelor de sange?stiam ca pt testul hiv e nevoie de o perioada mai lunga de timp. Ultima oara a fost editat de auricy (2007-03-27 14:59:53) Offline #29 2007-03-27 15:35:07
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???dureaza cateva zile...depinde unde mergeti...pt testul hiv nu styu sincer...costurile iar depind de locatie si oras...iar de trimiterea de la medicul de familie nu e nevoie numai dak fiind student sau elev vrei sa ti faci analizele gratuit sau cu reducere... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-27 15:35:34) happy with him...inlove with him... Offline #30 2010-08-23 20:11:04
Re: nelamurire: bolile cu transmitere sexuala???
Nu te protejeaza faptul ca a fost doar 1 data din pacate. Sunt fete care au fost infectate cu HIV dintr-un singur contact, cum la fel de bine sunt femei care au un partener cu hepatita B de ani intregi si nu au capatat infectia sau au facut o forma asimptomatica. E un fel de ruleta ruseasca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|