|
Nu esti logat.
Menstruatie dureroasa#1 2010-08-23 22:06:18
menstruatie dureroasaam 15 ani am inceput viata sexuala acuma 7 luni nu folosesc prezervativ 7 luni nu am avut probleme cu menstruatia dar acuma mi-a intarzia menstruatie o saptamana jumate si mia venit abundent si cu cheaguri mari aproximativ cat palma si din 15 in 15 minute timp de cateva ore imi schimbam ob-ul.imi cer scuze pentru ca am scris asa dar am incercat sa explic cat de bine ceea ce simt.Va rog mult din suflet sa ma ajutati!!! astept un raspuns.va multumesc enorm Offline #2 2010-08-23 22:33:03
Re: menstruatie dureroasapoate ai racit daca nu folosesti prezervative,deduc ca folositi metoda coitului..sa stii ca e foarte riscanta si sigur nu ai vrea sa te trezesti cu o surpriza,mai ales la varsta asta..daca pana acum nu ai avut probleme nu inseamna ca nu o sa ai nici de acum incolo.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|