|
Nu esti logat.
INTERPRETARE PAPANICOLAU#1 2010-08-20 12:03:31
INTERPRETARE PAPANICOLAUbuna.sunt noua pe forum.am si eu nevoie de parerile voastre pana ajung la medic.am fost la ginecologie acum 6 luni.doamna doctora mi-a zis ca am vegetatii(HPV), m-a trimis la dermatologie si sa-mi fac un papanicolau. acele vegetatii unele mi le-a cauterizat , pt altele mi-a dat condilyne.am luat si canesten ovule, poligynax, imunosoprine 2 cutii.dupa 6 luni mi-au recidivat .am primit si rezultatele de la testul papanicolau.nu stiu sa le interpretez.o sa va scriu ce scrie p el: Offline #3 2010-08-25 09:48:14
Re: INTERPRETARE PAPANICOLAUca sa se poata interpreta testul ala ar trebui sa stim si daca au fost puse bife pe undeva sau nu....deci cel mai bine cu hirtia in mina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|