|
Nu esti logat.
Practica de specialitate (facultate/ master)#1 2010-08-04 21:43:45
practica de specialitate (facultate/ master)in facultate, practica de specialitate mi s-a parut floare la ureche pentru ca vroiam doar o adeverinta pe care sa i-o dau profului si care sa-l "convinga" de faptul ca facusem cele 40 de ore pe care ni le cerea. acum insa.. imi doresc sa fac practica sau chiar voluntariat. face careva practica in domeniul resurselor umane (iasi)? m-ar interesa foarte mult, mai ales ca mai e destul timp pana incepe facultatea. voi pe unde va faceti practica de specialitate? There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #2 2010-08-25 15:20:10
Re: practica de specialitate (facultate/ master)sa-mi spuna si mie cineva, va rog, daca n-am deschis corect subiectul sau daca pur si simplu nu mi-a raspuns nimeni There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|