homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting......sau....?

#1 2010-08-24 10:22:12

cami.cami
New member
Inregistrat: 2010-08-24

spotting......sau....?

buna ziua! am 24 de ani, iau anticonceptionale de cand aveam 16 ani (mi le-a prescris un ginecolog atunci pentru acnee vulgara, rigevidon). nu le-am luat decat o luna sau 2 atunci. in timp am luat si alte tipuri de anticonceptionale, recomandate de medic, de ex. diane35 (de la care m-am simtit rau, am avut sangerari si a trebuit sa opresc tratamentul), logest, yasmin, si de ceva timp iau novynette, am facut pauza in ianuarie si februarie si din martie iau din nou. la a 3-a pastiluta din blisterul asta am inceput sa am o scurgere maronie insotita de mici sangerari.
nu pot merge la medic din mai multe motive, dar va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.. sa nu mai iau novynette? este de la ele? ar fi trebuit sa le schimb?

#2 2010-08-24 11:09:33

gabriela231
New member
De la: bistrita
Inregistrat: 2010-08-23

Re: spotting......sau....?

ma gandesc ca nu e ceva grav, din moment ce le iei  din martie si nu ai avut probelme pana acuma
eu ma gandesc sa iei in continuare si daca scurgerile persista sa iti faci timp si sa mergi la doctor smile
si am cam aceeasi problema: iau Yaz de vreo 5 luni si luna asta, spre finalul blisterului(azi il termin si pe urma o sa imi vina menstra), mi-au aparut niste scurgeri maro/rosii si nu stiu din ce cauza;
asa ca, rabdare (k nu e grav)puss

words can't say what love can do rodnar

#3 2010-08-24 14:32:32

cami.cami
New member

pfuuu..ma ingrozeste..nu pot merge la doctor, dar a inceput sa fie mai abundenta scurgerea respectiva.
oare nu ar fi mai bine sa nu mai iau pastilele? si luna viitoare sa iau altceva, logest, de exemplu?

#4 2010-08-24 14:45:49

cami.cami
New member

alexia, nu am sm schimbat pastilele dupa bunul meu plac, le-am schimbat dupa bunul plac al diferitilor medici la care am fost in timp.

#5 2010-08-24 16:28:46

cami.cami
New member

nu am primit nici o explicatie.. am fost la diverse controale de-a lungul timpului. cam in fiecare an. anul trecut am facut si un eco intravaginala pentru ca am o mica rana pe colul uterin, ovarele mici si polichistice si atunci mi-a fost recomandat yasmin. dar..am fost nevoita sa intrerup atunci.
anul acesta am revenit la novynette, la recomandarea medicului.

Publicitate

loading...

#6 2010-08-24 22:42:08

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

cami, mergi cu folia pana la capat; daca o intrerupi acum mai rau iti dereglezi organismul. daca si la urmatoarea folie apar scurgeri, mergi la medic sa-ti prescrie alte anticonceptionale.
insa scurgerea poate avea si alte cauze, mai ales daca ai rana pe col...asa ca, oricum mersul la medic e inevitabil!

Iubesc si sunt iubita

#7 2010-08-25 10:00:46

cami.cami
New member

iti multumesc minaegv, deja renuntasem la pastilute..ma obisnuisem cu gandul..
acum acea secretie maronie s-a transformat in scurgerea specifica celor 3 - 6 zile..voi lua insa pastilele urmatoare..

#8 2010-08-25 16:04:52

cami.cami
New member

vroiam sa va mai intreb ceva..
am inteles ca yasmin sunt de ajutor in cazul chisturilor ovariene. eu am ovarele mici si polichistice, rana aceea pe col..deci ar trebui sa ma intorc la doctorul care mi le-a recomandat?
nu ma intelegeti gresit, nu am testat toti medicii din oras, dar atunci cand am avut nevoie doctorul acela era plecat asa ca am fost nevoita sa merg in alta parte.
ce parere aveti, yasmin este mai bun decat novynette?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.