|
Nu esti logat.
Spotting......sau....?#1 2010-08-24 10:22:12
spotting......sau....?buna ziua! am 24 de ani, iau anticonceptionale de cand aveam 16 ani (mi le-a prescris un ginecolog atunci pentru acnee vulgara, rigevidon). nu le-am luat decat o luna sau 2 atunci. in timp am luat si alte tipuri de anticonceptionale, recomandate de medic, de ex. diane35 (de la care m-am simtit rau, am avut sangerari si a trebuit sa opresc tratamentul), logest, yasmin, si de ceva timp iau novynette, am facut pauza in ianuarie si februarie si din martie iau din nou. la a 3-a pastiluta din blisterul asta am inceput sa am o scurgere maronie insotita de mici sangerari. Offline #2 2010-08-24 11:09:33
Re: spotting......sau....?ma gandesc ca nu e ceva grav, din moment ce le iei din martie si nu ai avut probelme pana acuma words can't say what love can do Offline #3 2010-08-24 14:32:32
Re: spotting......sau....?pfuuu..ma ingrozeste..nu pot merge la doctor, dar a inceput sa fie mai abundenta scurgerea respectiva. Offline #4 2010-08-24 14:45:49
Re: spotting......sau....?alexia, nu am sm schimbat pastilele dupa bunul meu plac, le-am schimbat dupa bunul plac al diferitilor medici la care am fost in timp. Offline #5 2010-08-24 16:28:46
Re: spotting......sau....?nu am primit nici o explicatie.. am fost la diverse controale de-a lungul timpului. cam in fiecare an. anul trecut am facut si un eco intravaginala pentru ca am o mica rana pe colul uterin, ovarele mici si polichistice si atunci mi-a fost recomandat yasmin. dar..am fost nevoita sa intrerup atunci. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-24 22:42:08
Re: spotting......sau....?cami, mergi cu folia pana la capat; daca o intrerupi acum mai rau iti dereglezi organismul. daca si la urmatoarea folie apar scurgeri, mergi la medic sa-ti prescrie alte anticonceptionale. Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-08-25 10:00:46
Re: spotting......sau....?iti multumesc minaegv, deja renuntasem la pastilute..ma obisnuisem cu gandul.. Offline #8 2010-08-25 16:04:52
Re: spotting......sau....?vroiam sa va mai intreb ceva.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|