homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi la contactul sexual!!

#1 2010-08-25 22:48:27

deeea
New member
Inregistrat: 2006-05-15

usturimi la contactul sexual!!

buna...as avea si eu o nelamurire...dupa ce am fost la un strand, am inceput sa am mancarimi si secretia aia alb branzoaza, plus usturimi la contactul sexual...am inceput sa iau nistatina si canesten(crema) in eventualitatea in care e candida(asta am crezut ca am) deoarece nu pot merge acum la ginecolog...acum, dupa 4-5 zile...nu mai am mancarimi si nici scurgeri(dekt f putin, dar aproape ca nu se cunoaste) insa cand incerc sa fac dragoste cu prietenul meu, ma ustura si dupa contactul sexual mi se umfla labiile... ma gandesc ca poate nu eram destul de umezita, k am mai avut problema asta, dar nu in ultima vreme...oare nu mi-a trecut candida si ar trebui sa fac un tratament cu ovule si crema lomexin( ca am auzit ca e foarte buna) si sa il pun si pe prietenul meu sa se dea cu crema? nu stiu ce sa mai cred cesafac ... are cineva vreo idee,vreun sfat? va rog!!

#2 2010-08-25 22:51:22

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Re: usturimi la contactul sexual!!

Cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog , sa iti faca un test de secretie . Nu prea e bine sa iei de capul tau ovule sau crema doar k ai auzit k e foarte buna . Daca candidoza e in stare mai avansata e posibil sa ai nevoie de un tratament zdravan k sa poti scapa ... Iti spun din propia experienta sad ...

Ultima oara a fost editat de cretzulici (2010-08-25 22:51:46)

Written in the stars ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.