|
Nu esti logat.
Durere zona genitala ajutor#1 2010-08-25 16:55:03
durere zona genitala ajutorbuna ziua.de acum vreo 2-3 luni am inceput sa am niste dureri testiculare.am fost la un medic mi-a spus ca se poate sa am chlamydia si/sau gonoreea pentru care mi-a urmatorul tratament : tetromidazol(cred ca asa se numeste) 8 pastile in doza unica,o injectie cefort de 1 g si unidox solutab timp de 10 zile 1 pastila la 12h.am urmat in tocmai tratamentul dar durerile la testicul nu au incetat, am fost iar la acelasi medic si mi-a recomandat sa fac cateva analize. Offline #2 2010-08-25 20:20:42
Re: durere zona genitala ajutorCeva gen ecografie sau alta investigatie de acest gen ai facut? Eu zic sa faci neaparat... Offline #3 2010-08-25 20:31:51
Re: durere zona genitala ajutorva rog frumos de ce credeti ca ar trebui sa fac ecografie ? am facut o ecografie acum vreo 2 luni dar nu mi-a spus ca as avea nimic Offline #4 2010-08-25 20:42:46
Re: durere zona genitala ajutorEcografie la testicule, da? (Nu abdominala). Daca a iesit bine, nu ai de ce sa iti faci griji. Am intrebat , pt ca lucrul cel mai grav ar fi un nodul sau ceva de genul asta. S-ar fi vazut la ecografie. Altfel, probabil ca ai ramas cu o inflamatie in urma infectiilor avute, si tb sa te tratezi constiincios la doctor pana iti trece. Offline #5 2010-08-25 20:50:53
Re: durere zona genitala ajutorok multumesc mult pentru raspuns !o sa ma duc cat de curand posibil sa imi fac aceasta ecografie. eu m-am palpat un pic pe jos pe acolo si am simtzit o umflatura pe langa testicule( cred ca sunt niste vase de sange umflate ) poate sa fie asta cauza durerilor ?? Ultima oara a fost editat de VorteXz (2010-08-25 20:52:44) Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-25 20:57:50
Re: durere zona genitala ajutorCrestele alea sunt semne de HPV, nu de chlamydia...Tb sa le tratezi neaparat. Si nici umflaturile alea nu sunt in ordine deloc. Mergi neaparat si la dermatolog ( pt infectii), dar si la urolog (pt umflaturi). Nu amana, pt ca poti ramane cu sechele. Offline #7 2010-08-25 21:10:46
Re: durere zona genitala ajutornu va suparati dar ce inseamna HPV ?este grav ? se poate trata ? sincer deja cred ca incep sa raman cu sechele am fost la o gramada de doctori,in o gramada de locuri,am facut o gramada de analize, nu mai stiu ce sa mai fac nimeni nu imi da de cap Ultima oara a fost editat de VorteXz (2010-08-25 21:16:49) Offline #8 2010-08-25 21:31:12
Re: durere zona genitala ajutoram uitat sa precizez ca acele crest apar si dispar foarte repede si nu sunt permanente. Offline #9 2010-08-26 09:03:33
Re: durere zona genitala ajutorok multumesc mult !nu,acele creste nu seamana cu niste negi ! doamne ajuta sper din suflet sa nu fie vorba de HPV !m-am speriat enorm de tare aseara cand am citit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|