|
Nu esti logat.
Sex la vedere-2#20 2010-08-25 16:17:00
Re: Sex la vedere
nu v`au dat amenda? If you take it personal, that's ok! Offline #21 2010-08-25 21:47:23
Re: Sex la vederenu... nu ne-au dat era seara oricum era tarziu in jur de 12 noaptea... nu era nimeni pe plaja ) decat noi si jandarmii... oricum... nu consider ca am facut ceva rau din moment ce nu ne-a vazut nimeni... pentru ca jandarmii au venit la noi cand tocmai eram aproape complet imbracati... eh... a fost o experienta unica totusi... nici eu nici viitorul meu sot nu cred ca o sa mai facem asa ceva Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #22 2010-08-25 22:59:47
ce misto regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #23 2010-08-25 23:50:53
multumesc!!! a fost chiar interesant tinand cont ca am uitat sa va mai spun un detaliu dragut la nici macar 200 m de noi mai erau unii in aceeasi situatie a fost oarecum ciudat cand pe ei i-au luat jandarmii la masina si pe noi nu probabil era fata minora sau habar n-am oricum... dragii domni jandarmi cred ca erau putini ofticati pt ca s-au uitat prea nush cum la noi si ne-au intrebat ceva de genul " ce faceti aici? dragoste? " bineinteles ca pe mine m-a bufnit rasul, iubi se uita la mine si a inceput sa rada si el... dupa care ... domnii probabil ne-au considerat nebuni ne-au legitimat fara acte (erau la hotel) si s-au dus mai departe iar noi ne-am strambat de ras toata saptamana... Ultima oara a fost editat de Emm (2010-08-25 23:56:07) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #24 2010-08-26 01:07:09
Re: Sex la vedereEu nu as face asta, doar sa am o plaja personala, pustie, pe care sa fiu doar eu si iubitul. Nu m-as simti bine, sa stiu ca in orice clipa poate aparea cineva si sa ne surprinda in plina actiune! Pur si simplu nu m-as simti in largul meu si ar fi un esec total. Dupa modelul "tot ce se-ntampla in Vegas,ramane in Vegas", asa si tot ce se-ntampla in dormitor,ramane in dormitor , cel putin in cazul nostru. "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-26 01:18:12
eu am spus... a fost o experienta unica! ne-am lasat dusi de val si n-am mai tinut cont de locatie... si repet: era destul de tarziu si nu era nimeni pe plaja in afara de noi (care eram bine ascunsi), celalalt cuplu si jandarmii... probabil ei ne-au vazut abia cand ne-am ridicat... pt ca stand jos nu ne vedeam si vazand ca ceilalti sunt in postura in care sunt (caci i-au lasat sa termine au venit glont la noi, dar i-am luat un pic peste picior pt ca eram imbracati doar ca eu aveam maieul stramb si iubi n-avea tricou! deci mare lucru nu au vazut, la noi cel putin. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #26 2010-08-26 01:33:29
Nu ma refeream la tine , era o parere obiectiva, stai linistita, oricum nu am nimic cu nimeni care face asta...bravo celor care pot s-o faca si sa se simta bine facand-o , eu nu pot,simplu, nu-mi provoaca o placere mai mare . "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #27 2010-08-26 08:22:45
Re: Sex la vederepai Emm, nu ai scos niciun sunet, si nici el? ati facut-o in liniste totala? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #28 2010-08-26 12:03:13
Re: Sex la vederenici chiar asa... doar ca am avut grija ... nu ne-am desfasurat ca in dormitor logic Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|