|
Nu esti logat.
SANGERARE#1 2010-08-11 13:09:53
SANGERARETotul a inceput de 2 saptamani cand am inceput sa am mancarimi si usturimi in zona genitala. Am luat o crema si cu spalaturi externe cu bicarbonat si ceai de musetel mi-a trecut.Dupa o saptamana am incercat sa am un contact sexual cu prietenul meu, dar la penetrare am simtit durere si o arsura f puternica asa ca am renuntat. Dupa 2 zile am inceput sa am niste scurgeri lichide de culoare maronie iar dupa inca o zi acele scurgeri s-au transformat in sangerare. Mentionez ca ultima oara am avut menstruatie luna trecuta pe iulie 22. Deci ar fii prea devreme sa fie vorba despre o menstruatie, cred eu. Ce parere aveti? Va rog raspundeti , sunt foarte ingrijorata. Offline #2 2010-08-12 22:09:28
Re: SANGERAREtotusi ar putea fi vorba si de menstruatie, chiar daca e prea devreme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-08-26 20:35:49
Re: SANGERARESangerarea a trecut in 2 zile. Am fost si la medic ca a revenit candida respectiva si mi-a dat tratament. Acum fac tratament pentru candida. Problema este ca trebuia sa imi vina menstruatia de pe data de 22. Si acum suntem in 26 si nu da niciun semn. Nu stiu ce sa cred , daca e de la sangerarea de acum 2 saptamani sau intarzie pur si simplu. De o sarcina ar putea fii vorba ? Mentionez ca ultimul contact sexual l-am avut luna trecuta dupa o zi dupa ce trecuse menstruatia , atunci a aparut secretia aia maronie si dupa 2 saptamani sangerarea iar acum nu vine menstruatia. Ce sa fie oare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|