homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nevoie URGENTA de un sfat

#1 2010-08-25 20:02:10

andreeaali
Membru
Inregistrat: 2010-08-25

nevoie URGENTA de un sfat

Buna ziua! As avea o intrebare pentru voi, scriu pentru prima aici.

Acum 10 zile am avut primul contact sexual. Nu stiu exact daca m-a dezvirginat total sau nu, a curs putin sange si ne-am oprit pentru ca ma durea foarte tare. De atunci ma simt foarte obosita, adevarul e ca fac mult efort fizic[sala si aerobic zilnic] si nu ma odihnesc destul.

Teama imi e sa nu cumva sa fi ramas insarcinata desi el nu a ejaculat. Mentionez ca trebuia sa imi vina menstruatia la 2 zile dupa ce s-a intamplat si a venit, insa a durat cu o zi mai putin.

Acum nu stiu ce sa fac, ar trebui sa imi cumpar un test de sarcina sau ce se intampla cu mine?

Multumesc anticipat.

#2 2010-08-25 20:06:52

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: nevoie URGENTA de un sfat

Eu cred ca nu ai nimic, din moment ce ti-a venit si menstruatia. Oricum testul se face la 3 sapt de la contact, deci ai mai avea de asteptat inca 10 zile. Intre timp linisteste-te, ca sunt mici sansele sa se fi intamplat ceva. Cu riscul de a suna ca un cliseu, folositi prezervativul data viitoare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-08-25 20:08:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, daca ti-a venit menstruatia nu ai ramas insarcinata, insa inceputul vietii sexuale inseamna si responsabilitati, folositi o metoda contraceptiva ca lumea:  prezervativ sau mergi la planning pentru pastile
"nu a ejaculat" nu e metoda contraceptiva, risti sa ramai insarcinata astfel, fiindca si lichidul preejaculator contine spermatozoizi

#4 2010-08-26 08:28:06

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

sigur nu e vorba de o sarcina smile si YES cel mai bine e sa folositi prezervativul

#5 2010-08-27 14:46:52

andreeaali
Membru
Inregistrat: 2010-08-25

va multumesc mult pentru raspunsuri.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.