|
Nu esti logat.
Anticonceptionale YAZ fara menstruatie#1 2010-08-29 12:00:13
Anticonceptionale YAZ fara menstruatiebuna tuturor. am si eu o mica problema. iau anticonceptionale yaz de 4 luni.Pana acum aveam menstruatia neregulata dar de cand le iau venea la terminarea celor 28 de pastilute.Luna asta sunt la a 3 pastiluta din cele 4 albe dar nu m-a venit. Am doar mici sangerari care au inceput cand am luat a 28 pastiluta dar nu sunt semnificative. Burtica nu ma doare asa rau. In plus de 2 luni la inceputul menstruatiei imi curg sanii . 2-3 zile o scurgere albicioasa. ce ar putea fii ? mentionez ca pastilutele le-am luat corect. Offline #2 2010-08-29 13:36:46
Re: Anticonceptionale YAZ fara menstruatieinsarcinata nu esti.menstra ti-a venit este tocmai sangerarea redusa de care zici.scurgerea din sani este datorata probabil unui exces de prolactina.cel mai bine e sa te intorci si sa vb cu un medic de planning legat de aceste probleme. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|