|
Nu esti logat.
Candida la barbati#1 2010-08-30 01:54:31
candida la barbatibuna.am fost recent la ginecolog,si in urma unei secretii vaginale mi-a spus ca am candida,si mi-a prescris un tratament cu gynozol 200,pe care insa nu l-am suportat.asa ca am incetat tratamentul. nu am avut mancarimi ca data trecuta (am mai avut o data candidoza din cauza antibioticului.) acum nu am mai luat antibiotice si nici nu am facut ceva iesit din comun,nu stiu cum de mi-a aparut.in fine,nu m-a deranjat in vreun fel asa ca n-am mai luat nimic. Offline #2 2010-08-30 13:24:43
Re: candida la barbatiin primul rand dupa cate ovule ai incetat tratamentul? candidoza nu apare numai de la antibiotice, poate aparea de la o alimentatie deficitara bogata in zaharuri, de la apa marii, de la spalaturi prea dese intravaginale, lenjerie care nu este din bumbac, haien prea stramte etc in mare de la orice poate produce dezechilibre la nivelul florei vaginale. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|