|
Nu esti logat.
"galma" pe col#1 2007-10-05 22:46:57
"galma" pe colsalut fetelor... am nevoie de putin ajutor... am palpat acum cateva zile cu degetul colul uterin si am remarcat parca o micutza "galma" pe partea de sus... deci nu pe lateral si nici exact la orificiu , ci pe partea superioara intre marginea exterioara si orificiu... m-a luat frica si as vrea sa intreb daca e normal sa fie acolo sau nu... nu e dureros... nici gand... iar la ultimul control de rutina de acum aprox 2 luni nu mi-a spus medicul meu nimik despre asa ceva iar la papanicolau mi-a iesit nivelul II. am inteles k e normal II, avand in vedere ca I are o parte mica din femei, deobicei cele ce nu si-au inceput viata sexuala de demult, sau au mult noroc... s-ar putea sa fie ceva grav? help...... si mii de multumiri... Offline #2 2007-10-05 22:58:22
Re: "galma" pe colEu am 2 mici chestii ca niste cosuri, le am de ani de zile. Acum 1 luna am fost la control si nu mi-a zis sa fie ceva anormal cu colul. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-10-05 23:15:12
Re: "galma" pe colincearca in primul rand sa nu iti mai palpezi colul...mi se pare cel putin ciudat ca atatea femei fac lucrul asta. nu ai cum sa iti dai singura seama daca ai ceva sau nu pe col... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|