SIDEREMIE CRESCUTĂ
- alba_tros
- New member
- Inregistrat: 2010-04-09
SIDEREMIE CRESCUTĂ
Bună ziua, tuturor
zilele trecute mi am făcut analizele de s?nge. toate valorile mi au ieşit ?n limitele noramale. mai puţin sideremia.
am să scriu pe scurt c?teva rezultate, poate sunt concludente:
valori de referinţă:
Biochimie asaninaminotransferază: 23 <31 aspartataminotransferază 19 < 32 calciu seric 9,3 8,6/10,2 creatină serică_:0,81 <1 glucoză: 92 60-99 ................ SIDEREMIE 209 valori de referinţă: 37-145
Biochimie leucocite 8,74 4-10 eritrocite 4,5 3,9-5,1 hemoglobina 13,5 11,7-15,5 .....................
VSH 8 <25
Urină biochimie
hematii 10 negativ
toate celelalte valori fiind de la mijloc spre limita superioară, absolut nimic prea scăzut sau spre maximum. precizez că ?n luna noiembrie am făcut un tratament cu duphaston, apoi din februarie la ?nceput am luat anticoncepţionale yasmin pentru ovarul st?ng micropolichistic. adevărul e că luni de zile de c?nd am re?nceput yasminul am făcut herpes, tip 1 (la gură). apoi, ?n luna iunie am făcut luat oxacilină 12 zile şi augumentin 4 tablete din cauza unui furuncul cu care am ajuns şi la operaţie. ar putea fi din cauza medicamentelor din ultimele luni? a anticonepţionalelor? adevărul e că aş renunţa la anticoncepţionale definitiv. există alte remedii naturiste pentru reglarea cm şi poate reuşesc.
ce părere aveţi despre această sideremie crescută fără ca alte valori să fie scăzute sau peste limită? e posibil să fie şi o sideremie crescută accidental? am uitat să mai precizez că de fiecare dată cu anticoncepţionalele, am slăbit. ?n ultimele luni şi din cauza stressului, plus un chist de retenţie vulvar, dar care s a retras, am slăbit p?nă ?n iunie 4 kg.
vă rog să mă ajutaţi cu o părere.
- alba_tros
- New member
Re: SIDEREMIE CRESCUTĂ
am uitat să precizez că am 29 de ani, 1,67 ?nălţime şi 51 de kg. dacă are importanţă aceste detalii.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
poate iei ceva suplimente care contin fier. alta idee n-am
- alba_tros
- New member
mulţumesc pentru răspuns! nu ştiu, n am luat de o lună nimic, ?nainte, am făcut polidine am luat şi calciu magneziu zic şi plus un tratament naturist cu mlădiţe de zmeur plus mărar. dar cu toate am ?ncetat de mai bine de o lună. speram să mă ?ngraş, să repun pe mine kg pierdute şi plus să ajut funcţia ovariană cu zmeur şi mărar. habar n am. oare ar fi indicat peste o lună să repet sideremia?
- gargarita
- Moderator
nu cred ca ce ai luat tu poate influenta sidermia. ar fi bine sa mergi la un medic sa vada rezultatele daca inca nu ai fost.
referitor la hematiile in urina... ai vreo infectie urinara, pietre/ nisip la rinichi? la menstra banuiesc ca nu erai, sa fi ajuns sange in urina in timpul recoltarii.
- alba_tros
- New member
acum căutam pe acest site despre hematurie. sideremia ca sideremia, dar şi hematuria pare ciudăţică! nu mă simt rău deloc. după tot ce am băgat ?n mine p?nă luna trecută, mă simt excelent. chiar şi răzleţele dureri de cap au dispărut. legat de hematurie, nu ştiu. uneori am simptome precum o durere de ovare difuză şi uneori simt o durere şi mai vagă la nivel vulvar (locul unde a fost chistul de retenţie-labia mare st?ngă, partea inferioară). dar nimic să ridice semne de ?ntrebare. n am greaţă, nici febrilitate. e adevărat că micţionez des mai ales dacă şi consum lichide. dar şi la capitolul apă stau prost, nu cred că beau un litru pe zi măcar. aş pune mai degrabă apariţia hematuriei microscopice pe seama unei infecţii urinare (uşoare?). faza e că mă simt foarte bine, dar asta nu ?nseamnă că voi negliza hematuria sau sideremia. ?mi par inexplicabile. dacă vei găsi ceva interesant, te rog, gărgăriţa, ajută mă cu o părere. săptăm?na viitoare merg pentru interpretare analize şi un control gine-derma!
- gargarita
- Moderator
din pacate nu prea am idei. dar sper sa ne tii la curent. bafta la doc si sanatate multa!
- alba_tros
- New member
mulţumesc, la fel şi vouă! sigur că vă ţin la curent, poate mai ajutăm pe cineva. p?nă săptăm?na viitoare, oare poţi să i laşi un link doamnei doctoressa? ştiu că e ocupată, dar poate am noroc...
mulţumesc!
gargarita a scris:din pacate nu prea am idei. dar sper sa ne tii la curent. bafta la doc si sanatate multa!
- gargarita
- Moderator
- alba_tros
- New member
mulţumesc! off, simţeam o căldură ciudată şi transpiraţie. mi am luat temperatura. am 37,4 şi cum obligat forţată am băut mai multă apă, la urinat am simţit puţină usturime. cu siguranţă, starea febrilă nu mi a dat bătăi de cap, aşa că am ignorat. o fi o infecţie urinară, plus durerea pelvină, ?n special partea st?ngă. zona ovarelor. dar repet, e una difuză.
gargarita a scris:ok, las link
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
e destul de rau ca nu bei lichide suficiente, si eu ma gindesc foarte serios ca hematuria poate fi in legatura cu o infectie urinara(insa sa stii ca daca ai recoltat urina in preajma menstruatiei asta aduce de asemenea hematii in urina) In ceea ce priveste sideremia cauze vad 3 posibile:1. tratament cu fier. 2.esti fumatoare 3.ai alimentatie bogata in carne
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- alba_tros
- New member
vă mulţumesc pentru răspuns, doamna doctor. c?t despre hematurie, nu eram ?n preajma menstraţiei, chiar cu 10 zile ?nainte de a termina blisterul ac. pun totul pe seama infecţiei urinare care mi aduce şi un disconfort vulvar. deşi, disconfortul acesta tare mă bate g?ndul că e de la ipohondrie-de c?nd cu chistul labial.
c?t despre sideremie, da sunt fumătoare, cam asta o văd dret cauză majoră. carne măn?nc doar de pui, dar nu excesiv. credeţi că sideremia asta e problematică ?n aceste circumstanţe?
Să vă dea Dumnezeu sănătate pentru grija pe care ne o purtaţi şi aici, pe forum!
doctoressa a scris:e destul de rau ca nu bei lichide suficiente, si eu ma gindesc foarte serios ca hematuria poate fi in legatura cu o infectie urinara(insa sa stii ca daca ai recoltat urina in preajma menstruatiei asta aduce de asemenea hematii in urina) In ceea ce priveste sideremia cauze vad 3 posibile:1. tratament cu fier. 2.esti fumatoare 3.ai alimentatie bogata in carne
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|