homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiura

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiura

#1 2010-08-30 12:23:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiura

Fetelor, am si eu catvea intrebari pentru cele care lucrati la saloane de manichiura, coafor, etc. Fac practca si am de facut un sistem de rezervare online, dar nu stiu cum merg treburile.

Uitati care sunt intrebarile mele:
1. Cum se fac rezervarile? Unele lucruri iau mai mult timp deat altee, cum faceti in asa fel incat sa nu aveti timpi morti? Aveti de exemplu un interval de 2 ore, 1 ora pe care l rezervati petru toate hestiile pe cre le faceti sau variaza?

Va intreb pentr ca daca de exemplu cineva rezerva pentru 11 un tuns are dureaza 2 ore, si altul rezerva la12, inseamna ca aveti o ora ?n care nu puteti face nimic?

Va multumesc anticipat , chiar nu pricep cum va organizati timpul dca aveti n sistem computerizat.

#2 2010-08-30 16:47:48

Monica999
Hero member
Site

Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiura

Nimeni, nimeni? Paca erau fete care lucrau cu asa ceva, sau m-am imbatat lol

#3 2010-08-30 19:48:47

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Nu stiu daca te ajuta, dar ...

Cand am facut eu rezervare online la un centru, mi-a arata in ziua respectiva ce ore are libere pentru masajul pe care il voiam eu si care dura, spre exemplu, 60 de minute. Si trebuia sa imi aleg.

Intr-adevar, exista timpi morti pentru ca trebuie sa tii cont de preferinta clientului, dar nu ai mai mult de o ora timp mort. In general ai doar 30 de min.

Ideea e asa, tu vrei sa faci programare pentru masaj, dureaza o ora. Iti alegi ziua si atunci ti se intoarce o pagina cu orele disponibile, din care iti alegi. Daca vrei si manichiura spre exemplu, care dureaza 45 de min, e posibil sa o poti face inainte/dupa masaj imediat, sau la diferenta de o ora - 2.

Depinde acuma si cate camere au, cat personal samd.

Am reusit cumva sa te lamuresc un pic?

#4 2010-08-30 19:53:43

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

de obicei exista un caiet pt programari la receptie sau fiecare fata are caietul ei separat .

la un program de 8 ore nu se lucraeza non stop fara pic de pauza iti dai seama ..dar incerci sa le legi intre ele ..sa nu fie diferenta mare ...

tu faci programari pt tot salonul sau cum ? ..nu prea inteleg

..be the best ...fuck the rest smile))

#5 2010-08-30 21:14:50

Monica999
Hero member
Site

Eu nu fac programari, eu vreau sa fac un program care sa poata face programari automat lol Dar nu prea stiu care e sistemul pe care il adopta cele din saloane. Evident programarile sunt pentru tot salonul, nu doar pentru o persoana. In principiu cam imi dau seama cum ar trebui sa fie, dar vreau sa fie cati mai putini timpi morti.

Publicitate

loading...

#6 2010-08-30 23:38:11

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

ideea ca nu prea ai cum sa faci programare automata pentru totul depinde si de cererea clientului
cel mai important este sa stii cat dureaza fiecare operatie in parte si imparti 8 ore la timp si vezi cate programari poti face pe zi pentru o operatie ....

daca o clienta vrea la ora X si ora X este ocupata atunci incerci o progamare inainte sau dupa ora X ..... daca o clienta nu are nici o pretentie atunci cauti ziua cu cele mai multe programari si o adaugi in lista in ziua respectiva la prima ora gasita disponibila ...astfel salvezi celelalte zile ....

daca o clienta vrea mai multe operatii, atunci faci o cautare optima dupa zile si ore, astfel incat orele operatiilor sa fie cat mai apropiate si binenteles sa fie in aceeasi zi

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#7 2010-08-31 10:31:33

Monica999
Hero member
Site

Hmm, am inteles, e greu, nu e la fel de eficient, dar exista la multe saloane posibilitatea sa faci programare online si sa iti alegi tu singura ora, asa ca tre sa gasesc o cale.

#8 2010-08-31 11:28:04

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

aici mai depinde si de cat de repede/greu lucreaza manichiurista/frizerul.spre exemplu unul face un tuns in 45 minute, altul in o ora si 30 de minute.

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiura

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.