|
Nu esti logat.
Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraPagini: 1
#1 2010-08-30 12:23:22Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraFetelor, am si eu catvea intrebari pentru cele care lucrati la saloane de manichiura, coafor, etc. Fac practca si am de facut un sistem de rezervare online, dar nu stiu cum merg treburile. Offline #3 2010-08-30 19:48:47
Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraNu stiu daca te ajuta, dar ... Offline #4 2010-08-30 19:53:43
Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiurade obicei exista un caiet pt programari la receptie sau fiecare fata are caietul ei separat . ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2010-08-30 21:14:50Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraEu nu fac programari, eu vreau sa fac un program care sa poata face programari automat Dar nu prea stiu care e sistemul pe care il adopta cele din saloane. Evident programarile sunt pentru tot salonul, nu doar pentru o persoana. In principiu cam imi dau seama cum ar trebui sa fie, dar vreau sa fie cati mai putini timpi morti. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-30 23:38:11
Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraideea ca nu prea ai cum sa faci programare automata pentru totul depinde si de cererea clientului viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #7 2010-08-31 10:31:33Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraHmm, am inteles, e greu, nu e la fel de eficient, dar exista la multe saloane posibilitatea sa faci programare online si sa iti alegi tu singura ora, asa ca tre sa gasesc o cale. Offline #8 2010-08-31 11:28:04
Re: Intrebari pntru fetele care lucreaza la coafor, saloane de manichiuraaici mai depinde si de cat de repede/greu lucreaza manichiurista/frizerul.spre exemplu unul face un tuns in 45 minute, altul in o ora si 30 de minute. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|