|
Nu esti logat.
Ma ajutati va rog?#1 2010-08-30 19:24:45
Ma ajutati va rog?Buna.As vrea sa ma ajutati cu cateva pareri ..despre o idee ce mi s-a format..si sunt foarte ingrijorata... Offline #2 2010-08-30 19:37:30
Re: Ma ajutati va rog?Antibioticele luate in acelasi timp cu anticonceptionalele, le anuleaza efectul, deci nu ai fost protejata. Trebuia sa o faci cu prezervativ pe toata durata tratamentului cu antibiotic si inca 7 zile dupa. Deci risc de sarcina exista, mai ales k iei antibebe de putin timp... Iubesc si sunt iubita Offline #3 2010-08-30 21:21:15
Re: Ma ajutati va rog?minatgv - precizez ca am luat doar 2 zile..antibiotic..iar dupa aceea am luat 7 pastilute pt protectie suplimentara...si numai dupa aceele zile am avut acele contacte...antibioticele le`am luat la inceput de luna..iar eu am avut primul contact in data de 16 !... Apropo ..Metroclopramidul (impotriva greturilor) scade efectul anticonceptionalelor? Poate sa imi intarzie menstra pentru ca am un chist ovarian drep de 6 cm`? Ultima oara a fost editat de Paula293 (2010-08-30 21:49:28) Offline #4 2010-08-31 10:31:10
Re: Ma ajutati va rog?Daca te-ai protejat dupa antibiotic e foarte bine. In aceste conditii nu te mai gandi la sarcina. Menstra poate sa vina in oricare zi de pauza (spre exemplu, mie imi vine in ziua a5-a sau a6-a). Iubesc si sunt iubita Offline #5 2010-08-31 20:23:45
Re: Ma ajutati va rog?Metoclopramidul nu scade efectul contraceptivelor, stai linistita Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-31 21:29:53
Re: Ma ajutati va rog?Azi am folt la stomatolog pt a imi omori nervul, mi-a facut anestezie si o injectie pt testarea alergiei, poate afecta in vreun fel efectul anticonceptionalelor? imi poate spune cineva? "Fa ce poti cu ce ai acolo unde te afli."(Theodore) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|