homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma ajutati va rog?

#1 2010-08-30 19:24:45

Paula293
New member
Inregistrat: 2010-08-02

Ma ajutati va rog?

Buna.As vrea sa ma ajutati cu cateva pareri ..despre o idee ce mi s-a format..si sunt foarte ingrijorata...
In data de 16(lunea) august am facut dragoste cu prietenul meu..iar in data de 21 (sambata) din nou..prietenul meu nu a ,,lasat"in mine..in niciunul din contacte
Mai mentionez ca folosesc anticonceptionale de 3 luni..am preferat sa o ,,facem asa" pentru ca ..eu luasem ceva antibiotice si mi-a fost teama ca sa nu scada eficacitatea...Vineri ( 27 august) am terminat cu anti-bebe si acum sunt in pauza..deja au trecut 2 zile si nu mi`a venit menstra..de obicei ..azi imi venea..S-ar putea sa fi ramas insarcinata? Va rog sa imi spuneti parerile voastre! Va multumesc mult.!

#2 2010-08-30 19:37:30

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Ma ajutati va rog?

Antibioticele luate in acelasi timp cu anticonceptionalele, le anuleaza efectul, deci nu ai fost protejata. Trebuia sa o faci cu prezervativ pe toata durata tratamentului cu antibiotic si inca 7 zile dupa. Deci risc de sarcina exista, mai ales k iei antibebe de putin timp...
Daca nu-ti vine menstra in cele 7 zile de pauza fa un test de sarcina (a 8-a zi de dimineata) inainte de a incepe o noua folie.

Iubesc si sunt iubita

#3 2010-08-30 21:21:15

Paula293
New member
Inregistrat: 2010-08-02

minatgv - precizez ca am luat doar 2 zile..antibiotic..iar dupa aceea am luat 7 pastilute pt protectie suplimentara...si numai dupa aceele zile am avut acele contacte...antibioticele le`am luat la inceput de luna..iar eu am avut primul contact in data de 16 !... Apropo ..Metroclopramidul (impotriva greturilor) scade efectul anticonceptionalelor? Poate sa imi intarzie menstra pentru ca am un chist ovarian drep de 6 cm`?

Ultima oara a fost editat de Paula293 (2010-08-30 21:49:28)

#4 2010-08-31 10:31:10

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca te-ai protejat dupa antibiotic e foarte bine. In aceste conditii nu te mai gandi la sarcina. Menstra poate sa vina in oricare zi de pauza (spre exemplu, mie imi vine in ziua a5-a sau a6-a).
Eu stiu ca anticonceptionalele se recomanda si ca tratament impotriva chisturilor, deci ar trebui sa scapi si de el smile

Iubesc si sunt iubita

#5 2010-08-31 20:23:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Metoclopramidul nu scade efectul contraceptivelor, stai linistita

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2010-08-31 21:29:53

cold_lover
New member
Inregistrat: 2007-09-04

Azi am folt la stomatolog pt a imi omori nervul, mi-a facut anestezie si o injectie pt testarea alergiei, poate afecta in vreun fel efectul anticonceptionalelor? imi poate spune cineva?

"Fa ce poti cu ce ai acolo unde te afli."(Theodore)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.